Късметът е във вихъра си в пунктовете на „Евробет“ в

...
Късметът е във вихъра си в пунктовете на „Евробет“ в
Коментари Харесай

Две печалби по 10 000 лева в играта „Лотомания“

Късметът е във вихъра си в пунктовете на „ Евробет “ в Ловеч и за следващ път потвърди, че е инфектиран. Само дни откакто Валентин Чорбаджиев завоюва 5 000 лв. от „ Лотомания “, неговият съгражданин Радослав Николов удвои този триумф и сграбчи чек за 10 000 лв., още веднъж от звездната „ Лотомания “.

Факторът, изиграл най-голямо значение при образуването на облагата, е акцията „ Умножи облагата Х 2 “. Може да се каже, че Радослав хваща „ последния трен “, тъй като пуска късметлийския си ваучър безусловно в последния ден и по този начин съумява да се възползва от двойния си шанс, който му носи вместо 5 000 лв., страхотната облага от 10 000 лв..

На Й. Георгиев от Перник не са му нужни двойни коефициенти, с цел да грабне 10 000 лв., тъй като той съумява да ги завоюва с брилянтна прогноза за 8 цифри, като в композиция с тях отгатва и вярната звезда.

„ Преди години избрах числата инцидентно, те ми донесоха шанс и от този момент не съм ги сменял. Много съм благополучен, че още веднъж ме зарадваха. “, споделя късметлията.

Тегленията на играта „ Лотомания “ можете да следите в пунктовете на „ Евробет “ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от ТУК.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР