Каскадьорът, причинил зрелищата катастрофа от миналата седмица край Враца, се

...
Каскадьорът, причинил зрелищата катастрофа от миналата седмица край Враца, се
Коментари Харесай

На вниманието на Янко Янколов! Пиян полицай катастрофира край Враца, негови колеги опитват да покрият случая

Каскадьорът, предизвикал зрелищата злополука от предходната седмица край Враца, се оказа еднообразен чиновник, научи извънредно организация BulNews от свои източници.
Припомняме, че преди няколко дни водач с джип „ Ленд Роувър Дискавъри “, който пътувал от село Згориград към регионалния център, изпуснал един от завоите и скочил в коритото на река „ Лева “. Свидетели на зрелищната каскада незабавно подали сигнал на телефон 112. На мястото на случая пристигнали 2 пожарни, кола за спешна помощ и патрул на полицията. Огнеборците неотложно стигнали до смачкания джип, само че изненадващо вътре не разкрили никой.
Шофьорът беше мистериозно липсващ, а пристигналите на мястото чиновници на реда бяха извънредно нервни. Те насочиха молба към репортера на медията ни да не снима регистрационния номер на колата "ВР 3174 ВХ ".
В бюлетина на полицията от идващият ден беше посочена възрастта на мъж от Враца, който се показал за провинилия се водач. Направената инспекция с дрегер е дала негативен резултат за алкохол.
Според информацията, която доближи до редакцията на медията ни, същинският лидер на джипа е почитан полицейски чиновник и за това сътрудниците му се пробвали да прикрият неговата издънка.
Зли езици съскат, че служителят на реда е седнал зад кормилото на джипа си след почерпка с другари и това е повода да избяга от местопроизшествието.
Запознати с процесуално-следствените дейности оферират притежателят на автомобила и самообявилият се за водач в злощастната нощ да бъдат подложени на детектора на лъжата. Така най-бързо и елементарно измамата ще излезе нескрито.
Когато в обществото се шири информация за корист със служебно състояние от страна на униформени, най-нормалното нещо е шефът на полицията да назначи инспекция за определяне на обективната истина.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР