Каскадьор, реалити звезда в Русия, ММА боец, пилот, студент в

...
Каскадьор, реалити звезда в Русия, ММА боец, пилот, студент в
Коментари Харесай

Крехката Сюзън от "Игри на волята" - в клип на Дуа Липа! Вижте участничката, каквато не я познавате!

Каскадьор, реалити звезда в Русия, ММА войник, водач, студент в влиятелен американски университет... няма по какъв начин да не признаем, че участниците във втория сезон на " Игри на волята " са повече от забавни. Сред несъмнено най-любопитните състезатели е и Сюзън от племето на " Жътварите ", която може и да не е от най-острите характери, нито пък нейният глас да задушава племето, само че отвън шоуто може да се похвали с значително триумфи и достижения.

Виж още: Катя от " Игри на волята " би трансформирала представянето си! Воинът шокира - заобичала племето си

Когато " показват " Сюзън в шоуто, под нея се изписва " фитнес инструктор и танцьор ". И това в действителност е тъкмо по този начин. В персоналния ѝ Instagram профил можем да забележим страхотни фотоси, на които се вижда гъвкавостта, подвижността, ясно изразената физика на " жътварката ". 

Виж още: Скандали ли? Лагери ли? Участниците в " Игри на волята " загърбиха враждите и се събраха на по чашка

Когато става въпрос за работа, тя работи дори на две места. Едното е учебното заведение по танци на балет " Nova ", където преподава балет, както и съвременен танц. Води и тренировки за цяло тяло. Другото място, където се изявява като треньор, е бутиковата зала на Ваня Джаферович. Там тя води пилатес и стречинг. Но отвън тези занимания, тя е и деен танцьор. И вие сигурно знаете това:

Виж още: След " Игри на волята ": Христа е удовлетворена от представянето си, научила доста за себе си и другите

По-горе виждате част от клип на Дуа Липа, а песента беше измежду топ шлагерите на пролетта и лятото. В ляво на екрана и в дясно от певицата виждаме... Сюзън! " Беше единствено в фантазиите ми, само че към този момент е действителност ", написа тя под видеото. И в действителност, в случай че изгледате клипа, ще забележите познатите декори от студиото в Бояна, а към хитовата изпълнителка и доста известни лица от български телевизионни реклами, както и от музикални клипове.

Изображение: https://www.instagram.com/suzangeorgieva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР