Касиерка във врачанския магазин Билла удря в сметките клиентите на

...
Касиерка във врачанския магазин Билла удря в сметките клиентите на
Коментари Харесай

Внимавайте в Билла Враца! Касиера удря в сметките, дублира покупки и връща по-малко ресто

Касиерка във врачанския магазин Билла удря в сметките клиентите на веригата, видя кореспондент на организация BulNews.bg. Тази заран към 9.30 часа служителка с бадж с името на Стефка Методиева в границите на минута несъзнателно, преднамерено или поради несръчност позволи основни неточности при работата си с пари.
Касиерката първо върна 10 лева по-малко на стара жена, която бе пазарувала дружно с внучето си. Като всеки дълго живял човек, клиентката на мига видя разликата и попита за какво рестото е по-малко. Междувременно Методиева беше почнала да обслужва различен мъж от опашката и едвам откакто бабата остана на касата, тя с намръщена физиономия й върна още 10 лева Още при обслужването на идващия клиент, касиерката още веднъж позволи неточност и му маркира два пъти еднакъв артикул. Мъжът заплати изписаното на касовата записка, само че бързо се усети, че е измамен и повдигна въпроса по какъв начин по този начин в два следващи случая касиерката удря в парите клиентите на веригата.
Незабавно беше извикана шефката, която цинично оправда грешката в касовата записка с обяснението, че надвзетите пари няма да влязат в джоба на касиерката, а по сметката на Билла, от което не стана ясно дали това е фирмена политика. За прибраните 10 лева на старата жена, които на процедура не влизат в касата на магазина, шефката гузно замълча. През цялото време хванатата в крачка касиерка безочливо се опитваше да омаловажи двете си неточности. Притиснати от разликата сред касовата записка и закупения артикул, шефката върна на мъжа надвзетата сума.
Очевидно във врачанската Билла имат необичайно схващане за правилно отношение с клиентите и е повече от необходимо началниците в София да вземат незабавни ограничения да подобрят мениджмънта на хипермаркета, както и нови касиерки, които да не удрят в сметките все по-оределите им клиенти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР