Къщичка със сцената на Рождество Христово ще бъде открита днес

...
Къщичка със сцената на Рождество Христово ще бъде открита днес
Коментари Харесай

Рождество Христово се мести на Св. Неделя

Къщичка със сцената на Рождество Христово ще бъде открита през днешния ден в 16:00 часа на площад " Св. Неделя " с благословението на Негово Светейшество Софийския митрополит и български патриарх Неофит, и с разрешението на Йорданка Фандъкова, кмет на Столичната община. Това оповестиха от Софийската митрополия.

Рождественската сцена е издигната до елха, сложена от компания " Италия Мода България " ЕООД, на източната страна на митрополитския катедрален храм " Св. великомъченица Неделя ".

При откриването ще вземат участие деца от енорията при столичния храм " Рождество Христово ". Децата са възпитаници в 144-о Средно учебно заведение " Народни будители " в София.

Рождественската евангелска сцена ще бъде открита от Негово Преосвещенство Белоградчишкия свещеник Поликарп - викарий на патриарх Неофит.

Инициативата на Софийската света митрополия за слагането на Рождественската сцена е проведена от Велина Андонова, помощник доброволец в социално-образователно-културните начинания на митрополията, от Калоян Илиев и от доброволци от столичния храм " Рождество Христово ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР