Къщата на открития починал мъж в Костенец е в съседство

...
Къщата на открития починал мъж в Костенец е в съседство
Коментари Харесай

Младен Маринов разкри подробности за открития труп в Костенец

Къщата на открития умрял мъж в Костенец е в съседство с тази на търсения за убийството на 38-годишната жена в града. Това сподели пред публицисти, министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

„ Сутринта в ОД на Министерство на вътрешните работи – София е получен сигнал за лице, което не се е явило на работа. Колегите са ревизирали адреса и там са разкрили мъртвец “, съобщи Маринов и уточни, че стартира огледът на място.

„ Засега не може да приказваме изрично, че има насилствена гибел. Изследваме и двете версии, само че по-подробна информация ще можем да дадем след осъществяването на огледа на натрупа. На място е шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи – София и основният секретар на Министерство на вътрешните работи с оглед последните събития, които бяха в Костенец “, сподели Маринов.

Той посочи, че на този стадий няма данни на мястото да е имало пукотевица или следи от битка. На въпрос дали има роднинска връзка сред умрялото лице и хипотетичния палач от Костенец, който се търси от няколко дни, Младен Маринов отговори, че такава не е известна.

„ Това, което го свързва с търсения е, че къщите им са в съседство. Но той живее самичък на този адрес “, изясни вътрешният министър.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР