Къщата на Благо Джизъса в Горна Баня, която е обявил

...
Къщата на Благо Джизъса в Горна Баня, която е обявил
Коментари Харесай

За да даде на Златка, Благой лиши децата си от наследство! Лъснаха нови лъжи за къщата в Горна Баня + Още снимки

Къщата на Благо Джизъса в Горна Баня, която е оповестил за обмен под натиска на безпаричието и чехъла на Златка, в действителност пази много любопитна история, която разкрива след себе си нова порция неистини от близкото минало, разбра HotArena.

През 2014 година Георгиев и някогашната му жена Христина Витанова се разделят дефинитивно. Веднага по-късно ПР-а му Наско Лазаров дава обстойно изявление от името на клиента си, в което първо лъже, че разлъката е краткотрайна, а по-късно акцентира, че до момента в който Благо играе за съветския  отбор „ Амкар “, то Христина и децата му не са лишени от нищо в България – оставил им е къщата в Горна Баня, коли и „ безусловно всичко “ и заключва, че никоя златотърсачка не може да разбие това семейство. Всичко посочено до тук, виждайки какво се случи по-късно, а и през днешния ден, се оказва цялостна неистина.

По това време тук-там той и свитата му тръбяха, за пред медиите несъмнено, че с цел да обезпечи обичаните си същества и да бъдат спокойни, даже и след дефинитивна разлъка с Витанова, ще й предпише  въпросната къща.

След като стана ясно, че четири години по-късно той е оповестил парцелът за обмен, чувствайки се длъжен на новата си възлюбена Златка Райкова, че му заплаща сметките, а би трябвало да е противоположното, той е не запомнил, че домът е наименуван за завещание за Йоана и Давид и явно въобще не е предписвал къщата на майка им… И както гласи поговорката „ Подарена къща - обратно не се връща “.

След като реши да се развежда с Есмер Омерова, сякаш поради голямата й ревнивост, Благо си потегли гол като пушка от Русия. Съвсем естествени и заслужени за него последици… Възползвайки се от това, че някогашната му Христина е с финансово заможен мъж, безгрижно Благо е решил, че е отговорността към благополучието на първите си две деца е трансферирана в непознати ръце.

Наистина недоумяваме какви проекти крои за взаимни наследници със Златка, откакто той към този момент има цели три, плюс меркантилна жена до себе си, и даже да вземе 690 000 евро, доста скоро след приемането им, няма да ги има. Доста безгрижно!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР