Къщата на Беким и брат му Бедри Хаджиу се намира

...
Къщата на Беким и брат му Бедри Хаджиу се намира
Коментари Харесай

Плашили със смърт собствениците на изгорелия автобус, те се скрили в България?

Къщата на Беким и брат му Бедри Хаджиу се намира в северномакедонското село Рашче. Беким е притежателят на компания " Беса Транс ", оповестява Българска национална телевизия.

Според локалните поданици двамата с брат му сега са в България.

Полиция охранява къщата.

Собственикът имал закани за ликвидиране, споделиха от полицията.

Мевлян Исмани от село Рашче съобщи, че водачът на рейса е от село Долно Свиларе, което е наоколо.

По думите му е умел водач, който е работил години наред в градския превоз, не знае по какъв начин е допустимо да е човешка неточност.

Македонският държавен инспекторат по превоз не може да открие притежателите на туристическата организация " Беса транс ", чийто рейс катастрофира на Автомагистрала " Струма " на 23-ти ноември, съобщи БГНЕС.

При случая починаха 44 души, а други 7 бяха ранени.

Директорът на инспектората Руфет Хусеини заяви, че техни чиновници са посетили офисите на " Беса транс " в Скопие и Тетово, само че те са били затворени, а на посочените никой не дава отговор.

" Офисите са затворени. Никой не подвига на посочените телефони. Ние не сме в положение да правим изключителна инспекция на компанията ", сподели той пред МИА.

След нещастието министерството на превоза и известията лиши лиценза на " Беса транс ", тъй като се оказа, че авариралият рейс не е имал позволение за осъществяване на интернационален транспорт.

По-късно стана ясно, че рейсът не е минал и през наложителната митническа прoверка на излизане от РСМ на Граничен контролно-пропусквателен пункт Деве Баир /Гюешево от българска страна, бел.ред./. Според шефа на митническата администрация в Скопие Славица Кутиров това е станало, " тъй като системата работела постепенно ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР