Къща, собственост на 70-годишен мъж от село Гълъбово, община Баните

...
Къща, собственост на 70-годишен мъж от село Гълъбово, община Баните
Коментари Харесай

Газов котлон изпепели къща в Родопите

Къща, благосъстоятелност на 70-годишен мъж от село Гълъбово, община Баните изгоря, след огромен пожар, разразил се на 21 август.
При идването на пожарникарите било открито, че напълно е изгоряла покривната структура на къщата, цялото домакинство на втори етаж от нея, включително мебели, мебелировка и инвентар, лятна пристройка - вид кухня, прикрепена към първия етаж от къщата с инвентара в нея, осем броя пчелни кошери, 7 броя прозорци PVC дограма, гредоред над втория етаж и друг по тип дървен и железен инвентар.
По първични данни е открито, че пожарът е зародил в резултат на повърхностно боравене от страна на притежателя на къщата, с газов котлон и газова бутилка към него намирали, се в кухненската пристройка към къщата.
Мъжът е оставил без контрол работещия газов котлон. Пожарогасенето е осъществено от пожарната в Баните. Помощ за преодоляване на пожара са оказали поданици на село Гълъбово.
За очистване на произшествието навреме са изпратени два екипа на пожарната, с помощта на които пожарът не се е популяризирал в прилежащи здания и е премахнат в заварената повърхност.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР