Къща с разгъната застроена площ от 265 кв.м в град

...
Къща с разгъната застроена площ от 265 кв.м в град
Коментари Харесай

Продават лукс къща на длъжници към КТБ

Къща с разгъната застроена повърхност от 265 кв.м в град Банкя се продава посредством частен правосъден реализатор с начална цена от близо 1 млн. лева Към двуетажната сграда има и двор с величина от близо 1 декар. На равнище -1 са ситуирани кръчма, басейн, сауна, пералня, котелно, склад за принадлежности. На приземния етаж са кабинетът, кухнята, дневната със трапезария, три тераси и затрупан басейн. На второ надземно равнище са трите спални, двете бани с тоалетни и тераса, а на последния етаж е библиотеката с кухненски бокс, още една спалня с баня и две тераси. В двора има гараж за два автомобила.

Имотът е благосъстоятелност на Сабина Спасова Събева и Аксения Димитрова Събева, които са купили си ипотека към КТБ, където главницата е 400 000 EUR.

Това е втори опит парцелът да бъде продаден посредством търг. През предходната година къщата е оповестена на търг с начална цена от 1.3 млн. лева покупател обаче не е открит. Тогава анализатори предвидиха, че на втори и трети търг в случай че цената се поправя надлежно с 20% и 25%, както е по закон, то покупател най-вероятно ще се откри.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР