Кашима Антлърс официално потвърди трансфера на нападателя Хироки Абе в

...
Кашима Антлърс официално потвърди трансфера на нападателя Хироки Абе в
Коментари Харесай

Официално: Барса купи нападател от Япония

Кашима Антлърс публично удостовери прехвърлянето на нападателя Хироки Абе в Барселона. 20-годишният футболист е един от най-големите гении на японския футбол и стана вторият след Такефуса Кубо (Реал Мадрид), който това лято мина в един от грандовете на Ла Лига.

Абе направи дебют в мъжкия футбол през 2017 година, а през предишния сезон победи с трофея от Азиатската шампионска лига. Миналия месец футболистът записа и първи мач за японския народен отбор по време на присъединяване в Копа Америка.

【お知らせ】#antlers #kashima

この度、安部選手がスペイン1部のFCバルセロナヘ完全移籍することで、クラブ間の基本合意に達しました。

皆さんへ安部選手からのメッセージです!

まだまだ一緒にいたかったのですが…がんばれ、裕葵!

詳細は、公式サイトで!:https://t.co/DzYyzIE1zL pic.twitter.com/vbqH65FCO3
— 鹿島アントラーズ 公式 (@atlrs_official) July 12, 2019
„ След като приключих гимназия, прекарах две и половина години в Кашима Антлърс и по този начин бях в положение за израсна както като човек, по този начин и като професионален футболист”, съобщи Абе при сбогуването си пред клубния уебсайт на японския отбор. „ Решението да напусна тима беше мъчно, само че взех решение да направя трансфер в Барселона, защото считам, че другите провокации, които ще срещна в този момент, са безусловно наложителни за моето развиване.”

През предходната акция Абе завоюва премията за най-хубав дебютант в Джей-лигата. Вярва се, че най-малко първоначално той ще играе в дублиращия отбор на Барселона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР