Кашима Антлърс 19 декември 18:30 Реал Мадрид Състав Куон Куртоа

...
Кашима Антлърс 19 декември 18:30 Реал Мадрид Състав Куон Куртоа
Коментари Харесай

Реал - Кашима Антлърс: Вижте стартовите състави


Кашима Антлърс

19 декември 18:30

Реал Мадрид
 Състав Куон Куртоа Ниши Карвахал Ямамото Варан Шоджи Рамос Юнг Марсело Ендо Модрич Силва Йоренте Нагаки Кроос Дои Васкес Сержиньо Бензема Абе Бейл Треньор Го Оива Сантяго Солари Резерви Учида Навас Леандро Начо Канамори Касия Ямагучи Каземиро Согахата Валверде Кубота Одриосола Машида Асенсио Кавамата Иско Анзаи Регулион Танака Себайос Инукаи Винисиус Огасавара
Реал (Мадрид) стартира отбраната на купата си от Световното клубно състезание. Испанският гранд ще се опита да завоюва шампионата за трети следващ и общо четвърти път в сегашния формат със седем тима.

" Кралете " стартират непосредствено от полуфиналите, където ще се изправят против японския Кашима Антлърс. Първенецът в Шампионската лига на Азия взе участие за повторно в шампионата, като стигна до мач с Реал след трагичен триумф с 3:2 против Чивас (Гуадалахара).

Победителят от двойката ще срещне на финала Ал Аин. Изненадващо отборът от Обединените арабски емирства ще спори за трофея, откакто в профил поредно първенците на Океания, Африка и Южна Америка.

 Ривър Плейт отстранен от Световното клубно състезание
Ривър Плейт отстранен от Световното клубно състезание

Домакините на шампионата чакат Реал (Мадрид) или Кашима

Сблъсъкът е повтаряне на финала през 2016 година Тогава Реал стигна мъчно до купата с победа след продължения (4:2) и хеттрик на Кристиано Роналдо.

Отборът е неуверен от началото на сезона и това докара до уволнението на треньора Хулен Лопетеги. Впоследствие краткотрайният му заместител - Сантяго Солари, беше назначен за непрекъснато. Двубоят е отличен късмет за някогашния футболист на Реал да вземе първи трофей отпред на отбора.

Нова купа за " белите " ще продължи превъзходството на испанските клубове в последните години. Реал стана първенец през 2014, 2016, и 2017 година, до момента в който Барселона победи в шампионата през 2015 година

Надпреварата в ОАЕ е измежду последните в този формат. ФИФА обмисля да трансформира шампионата, в който да вземат участие 24 тима и провеждането му да е през четири години.

 Слаба посещаемост и невисок награден фонд на Световното клубно състезание
Слаба посещаемост и невисок награден фонд на Световното клубно състезание

Финалистът взима 4 млн. евро, третият - 2,5 млн. евро
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР