Кървавото, непобиращо човешкото съзнание убийство на 11-годишната Никол всъщност е

...
Кървавото, непобиращо човешкото съзнание убийство на 11-годишната Никол всъщност е
Коментари Харесай

Непоказвани СНИМКИ от живота за брутално закланата Никол! Смъртта й е втора жестока лична драма за опечалената майката

Кървавото, непобиращо човешкото схващане ликвидиране на 11-годишната Никол в действителност е втори удар за нейната майка в доста къс период. „ Оставете ме да я погреба, не съм в положение да кажа нито дума повече – в този момент!”, сподели Мими Ставрева.

Тя работи като маникюрист в студио за хубост на бургаската улица „ Булаир” 12. Мими е била разграничена със своя брачен партньор Любомир Йончев, от който е дребната Никол. Любомир Йончев се е преместил в Лондон след раздялата им, където намира нова обич. На 7-ми юли той подписва публично брак с красивата млада казахстанка Юлия. Малката Никол не е била пренебрегната от празника на татко си и е била поканена на тържеството. Според техни близки момиченцето било щастливо и се отнасяло напълно обикновено към мащеха си. Даже двете са си създали и фотосесия след празненството.


Никол в края на предходната образователна година

Вчера Любомир Йончев е написал на стената си във фейсбук: „ Сладката ми Никол си отиде”, под който статус има многочислени съболезнования от негови другари. Неговата нова брачна половинка Юлия също е поставила черна лента и свещи на своя профил във фейсбук, засвидетелствайки съпричастност към тъгата на своя обичан.

„ Любо обожаваше Никол и тя се усещаше постоянно особено дете – от нищо не е лишавана. Убедена съм обаче, че татко й е липсвал в дома, по тази причина е водела този двойнствен живот, за който в този момент приказват от прокуратурата. Възможно е и доста да е страдала поради раздялата на нейните родители ", сподели близка на фамилията.


За рождения си ден Никол постоянно е получавала най-големите торти

Никол Йончева беше заклана от 15-годишния Иван Иванов в неделя към 17:20 ч. в асансьора на бл. 108 в жк „ Меден рудник”. Според към момента непотвърдени от прокуратурата данни двамата с Иван считали да се качат на покрива на този блок, с цел да пушат наргиле.

Иван Иванов е възпитаник в СУ „ Петко Росен” в жк „ Меден рудник”. Двамата са се видели за повторно в неделя, запознавайки се във фейсбук седмица-две по-рано. Самият той не живее в този блок. Не е ясно какво ги е предиздвикало да търсят уместно място отвън своите домове за сходно занимание.


Никол приела абсолютно новата на жена на своя татко – Юлия

Убиецът е декларирал, че са се скарали, тъй като не можели да се схванат къде тъкмо да възпламенят ориенталската лула.

Междувременно стана ясно, че окръжните магистрати в Бургас са решили да оставят осмокласника Иван Иванов, упрекнат в убийството на 11-годишната Никол, в ареста.

На 15-ти септември Никол трябваше да бъде петокласничка в учебно заведение „ П.Р. Славейков” в центъра на Бургас.

Утре в 11 часа е погребението й.

Майката изрично отхвърля да разкрие повече детайлности към нещастието.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник и фотоси: Флагман.бг
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР