Кървавото нападението в колеж на полуостров Крим, при което загинаха

...
Кървавото нападението в колеж на полуостров Крим, при което загинаха
Коментари Харесай

Нападението в Крим: Форма на граждански тероризъм или убийство

Кървавото нападението в лицей на полуостров Крим, при което починаха 20 души, а други над 50 бяха ранени, е подготвяно много време. Това съобщи в студиото на „ Тази сутрин” журналистът Валери Тодовор. По думите му, 18-годишният юноша е купил пушка няколко дни по-рано. Според журналистът това е форма на цивилен тероризъм, без значение, че съветските управляващи са го дефинира като ликвидиране.
19 души починаха при гърмеж в лицей в кримския град Керч (ОБЗОР) Извършителят се оказа ученик на учебното заведение
Специалистът по сигурност и битка с тероризма полк. Славчо Велков съобщи, че Русия е извънредно сензитивна на тематика тероризъм.

„ Всяка огромна страна бяга от квалификацията „ тероризъм”, тъй като това се отразява отрицателно, а още повече, че Крим е нова страна. Ще се изяснят претекстовете. Вече стартира да се появява информация, че неговата майка е член на неразрешената фракция в Русия „ Свидетели на Йехова” и може да е повлиян от религиозни подбуди. Можем да бъдем сигурни, че това е проведено престъпление”, уточни полк. Велков.

Тодоров изясни, че съветските управляващи са признали, че в това учебно заведение защитата е била занижена, липсвал е железен детектор. По думите му, те изследват три групи близки до младежа – фамилията му, компанията му, както и дали е допустимо този акт да е бил причина от външна интервенция. По всяка възможност става въпрос за безусловно умишлено деяние, за което приказва точно стрелбата по съучениците му.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР