Кървавото меле в хисарското село Старосел, за което сутринта БЛИЦ

...
Кървавото меле в хисарското село Старосел, за което сутринта БЛИЦ
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Ужасяващи подробности за наглите цигани, окървавили семейно събиране

Кървавото меле в хисарското село Старосел, за което сутринта БЛИЦ заяви, е било ужасно. По информация на медията ни, двете враждуващи групи са присъединили в битката моторни резачки, лопати, колове и кирки. Само бързата интервенция на ченгетата от районно управление (на МВР) Хисар е предотвратила Старосел да осъмне с трупове.

Снощи към 20 души, които са от сливенското село Градец, само че лятото живеят в Старосел, защото са дървосекачи, се събрали на фамилно тържество. Около 22 часа към тях се включили неканени Христо В., Тошко Т. и Цено Т. Те се познавали с останалите роми, също били от Гредец, само че работели като сезонни служащи в друга компания в Старосел. За да не стават кавги, ромите позволили събратята си на трапезата, пили и яли дружно.

Около 3 часа обаче въпросните трима почнали да предявяват искания към храната и към музиката. Станал скандал, последвало меле. Враждуващите изпотрошили къщата, която била взета чартърен. Двама души, измежду които жена, са откарани в болница, с тежки контузии, само че без заплаха за живота.

Тримата роми, които провокирали драмата, избягали и се скрили в гората над селото. Малко по-късно служителите на реда ги заловили и арестували. Предстои прокуратурата да желае 72-часов арест за мъжете. И тримата са престъпно проявени за сходни закононарушения.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР