Кървавият убиец на русенската журналистка Виктория Маринова Северин Красимиров ще

...
Кървавият убиец на русенската журналистка Виктория Маринова Северин Красимиров ще
Коментари Харесай

Извънредно! Северин ще бъде докаран със самолет от Хамбург съвсем скоро

Кървавият палач на русенската журналистка Виктория Маринова Северин Красимиров ще бъде екстрадиран от немските управляващи у нас още този уикенд. Трансферът ще стане през почивните дни, защото тогава е най-скорошният полет от Хамбург за България, пише в. Монитор.

``
реклама

Заедно със Северин ще пътуват представители на немската правосъдна защита, които би трябвало да предадат обвинения на наши гардове на българското летище. 

От там Северин ще бъде трансфериран в следствения арест в Русе, където се води следствието против него.

Веднага щом дойде у нас, на Северин ще му бъдат повдигнати и двете обвинявания - за обезчестяване и съзнателно ликвидиране, които до този момента са му предявени единствено задочно. 

След това стартира да тече 72-часов период, в който Красимиров ще бъде изправен пред Окръжния съд в Русе, с цел да му бъде избрана мярка за неотклонение. По неофициална информация прокуратурата ще упорства за непрекъснато задържане под стража.

По-рано през днешния ден до момента в който бе опелото на Виктория, на което родителите й едвам се държаха на краката си от тъга, се разбра, че германските управляващи са решили да екстрадират Северин. А пред тях той направил скандално безумно самопризнание за зверството.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР