Кървавият инцидент се разигра вечерта на 17 април преди две

...
Кървавият инцидент се разигра вечерта на 17 април преди две
Коментари Харесай

Кирил Принца отива на съд за убийството на готвача си

Кървавият случай се разигра вечерта на 17 април преди две години, в градината на известния хотел-ресторант "Принц Кирил " в Стария Несебър. Тогава 61-годишният притежател умъртви със законния си револвер "Зиг Зауер " 63-годишния Никола Колев.

Кирил Христов е упрекнат първо за осъществяване на непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото - създал четири изстрела със законно притежаван револвер, ориентирани към саксия на палма в градината.

Малко по-късно, към 21,50 ч., когато готвачът се качил в джипа на столичен предприемач с хотели по морето, Принца се доближил към колата и още веднъж създал изстрел. Куршумът влезнал отдясно в гърдите на Колев, засегнал е огромни кръвоносни съдове и е излязъл странично. Смъртта му е настъпила незабавно. Възстановка на събитията сподели, че Принца е създал изстрела, до момента в който затварял с лявата ръка, в която държал револвера, предната дясна врата на автомобила.

Заради това хотелиерът е упрекнат в съзнателно ликвидиране.

Такова беше и първичното обвиняване против него, което по-късно беше променено в доста по-леко - за причиняване на гибел по несъобразителност . Районната прокуратура в Несебър обаче се възпротиви и Апелативната прокуратура се произнесе в интерес на по-тежкото обвиняване.

До дни съдът би трябвало да насрочи дата за първото правосъдно съвещание.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР