Кървави избори в Турция, страните в ЕС ще се споразумяват

...
Кървави избори в Турция, страните в ЕС ще се споразумяват
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 24 юни

Кървави избори в Турция, страните в Европейски Съюз ще се спогаждат поотделно за мигрантите, Българска социалистическа партия и ГЕРБ си размениха упреци преди вота на съмнение... тези и още вести събра екипът на Actualno.com в неделя, 24 юни.
ПЪРВИ РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗБОРИТЕ В ТУРЦИЯ
Настоящият президент Реджеп Тайип Ердоган води с 57,73% от гласовете на президентските избори в страната след обработването на 32% от бюлетините. Това са първите данни от изборния избор. Изборите бяха окървавени с престрелка, в която починаха трима души, в това число и районен ръководител на опозиционна партия. Прочетете повече тук.
Европейски Съюз ВЪВИ Пожарна охрана ПЪТЯ НА ВЪТРЕШНИ ДОГОВОРКИ ЗА МИГРАНТИТЕ
Двустранни и тристранни сделки в границите на Европейски Съюз що се отнася до бежанската рецесия – това е тезата, която немският канцлер Ангела Меркел отбрани по време на формалните изказвания преди днешната неофициална среща на върха в Брюксел, отдадена навръх мигрантската политика. Официални изказвания след срещата не са планувани.


ЕВРОПА НИКОГА НЕ Е БИЛА ТОЛКОВА ЗАСТРАШЕНА
Според политолога Калоян Методиев, решението на Ангела Меркел през 2015 година да предложения и пусне безотговорно мигрантите промени политическата карта на континента и съвсем разпарчетоса Европейския съюз.
НИНОВА: ГЕРБ ИЗТЕГЛЯ ДЪРЖАВАТА ОТ СИГУРНОСТТА
Министърът на вътрешните работи Валентин Радев изрично не си е на мястото, само че не е единствено това казусът. Правителствата на ГЕРБ редовно, настойчиво и поредно изтеглят страната от сигурността – от задължението страната да пази границите си и да охранява народа си.
БОРИСОВ С ЛАФ КЪМ НИНОВА ЗА ДАМСКАТА ГЛЕДНА ТОЧКА
" Аз съм джентълмен. Нека оставим дамите да опишат обстановката от тяхна позиция, аз ще я одобрявам, тъй като тя постоянно е по-различна от мъжката. Не е почтено по този начин, обичам правилни връзки ". С тези думи Борисов се обърна задочно към водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, тъй като била говорила, че министър председателят " дотичал " в Народното събрание да даде пояснение по отношение на позицията на България за мигрантската политика на Европейски Съюз, тъй като алените го " пресирали ". Припомняме, че неофициалната среща на върха на Европейски Съюз се състоя в Брюксел през днешния ден, 24 юни.
РАДЕВ: ГЕРБ СЪЗДАВА ПРАВИЛА
" Как може да каже Нинова, че ГЕРБ се отдръпва от сигурността, като всеки знае, че идваме и сътворяваме правила. Ако желаят да ни подлагат на критика, да го вършат, ще ни основават мотиви да споделяме какво сме създали ". Така отговори вътрешният министър Валентин Радев на водачът на Българска социалистическа партия.
ИЗГОНИХА ПРЕССЕКРЕТАРЯ НА БЕЛИЯ ДОМ ОТ РЕСТОРАНТ, ЗАЩОТО РАБОТИ ЗА ТРЪМП
Говорителката на Белия дом Сара Сандърс съобщи, че е била изгонена от ресторант, където е желала да вечеря. Мотивът бил, че работи за президента Доналд Тръмп, заяви BBC.
РУСНАЦИТЕ ЗАТЪВАТ В ЗАЕМИ
На руснаците с приходи от 30-40 000 рубли месечно не им доближават по към 5000 рубли и по тази причина са принудени да вземат заеми за нужните покупки. Това демонстрира проучване на най-голямата компания за микрофинансиране „ Пари за дома “.
ПЪРВА ИСТИНСКА СВАТБА МЕЖДУ АКТЬОРИ В " ИГРА НА ТРОНОВЕ "
Звездите от " Игра на тронове " Роуз Лесли и Кит Харингтън си споделиха " да " пред доста от сътрудниците си в сериала. Двамата артисти минаха под венчило в неделя в Абърдийн, където е родена Роуз. Вижте фотоси от церемонията.
САУДИТСКА ПРИНЦЕСА ПОДКАРА ПЪРВА СРЕД ЖЕНИТЕ КОЛА В КРАЛСТВОТО
Саудитската принцеса Рим ал Валид бен Талял една от първите се възползва през днешния ден от дареното от краля право да кара, като седна зад кормилото на колата си и обиколи улиците на Рияд. Запис от историческото кормуване е разгласил в Туитър татко ѝ принцът-милиардер Ал Валид бен Талял.
Ето и какви са резултатите от следващите мачове на Световното състезание по футбол: АНГЛИЯ - ПАНАМА и ЯПОНИЯ - СЕНЕГАЛ
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР