Кървавата драма се разигра през юни 2018-а пред хотелски комплекс

...
Кървавата драма се разигра през юни 2018-а пред хотелски комплекс
Коментари Харесай

Изправят пред съда Михаил, стрелял по хазартния бос Коста Николов и красивата Симона


Кървавата драма се разигра през юни 2018-а пред хотелски комплекс в Слънчев бряг. Burgas24.bg напомня, че 54-годишният предприемач Коста Николов получи 3 патрона в главата, издъхна на място. Красивата Симона дълго време се възвръща в болничното заведение и оздравя по чуди.

Станчев, който е стрелял със законното си оръжие, бе арестуван на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Лесово “, до момента в който се е опитвал да напусне страната.  

От Окръжна прокуратура – Бургас оповестиха, че е импортиран обвинителен акт на Михаил  за осъществено закононарушение по член 116, алинея 1, т. 4,  предл. 3, т. 6, предл.1, вр. член 115, вр. член 18, алинея 1 от Наказателен кодекс. Ето какво гласи обвинителният акт: На 02.06.2018 година, в к.к. Слънчев бряг, пред хотел " Сън Вилидж ", по метод рисков за живота на мнозина, посредством производство на изстрели с огнестрелно оръжие, направил опит съзнателно да умъртви повече от едно лице, като умъртвил Коста Николов и направил опит да умъртви Симона Тодорова, прострелвайки я в региона на лявото слепоочие, с което й предизвикал разстройство на здравето, рисково за живота, като действието е останало незавършено заради независещи от дееца аргументи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР