Кървава екшън сцена се е разиграла вчера във видинското село

...
Кървава екшън сцена се е разиграла вчера във видинското село
Коментари Харесай

​Кървав екшън! Баща и син стреляха по роднини, жена е в болница

Кървава екшън сцена се е разиграла през вчерашния ден във видинското село Бело поле, научи BulNews.bg. Баща и наследник са стреляли по двама свои родственици от селото. Фрапиращата преживелица е станала към 8.30 часа сутринта, оповестяват от полицията.
46-годишният И.А. и 28-годишният му наследник С.С. от село Бело поле нахлули в парцела на свои родственици - 40-годишен локален гражданин и 37-годишната му жена и ги нападнали. Ядосаните мъж извадили оръжие в двора на парцела и почнали да стрелят. Те счупили стъклата на два от прозорците на постройката и разрушили входна врата, след което влезели в къщата и траяли да стрелят по роднините си.
Единият от полетелите патрони съумял да уцели 37-годишна жена, като тя получила пострадване в региона на окото. Пострадалата незабавно е била откарана в Центъра за незабавна здравна помощ във Видин.
На мястото на престъплението пристигнали екипи на полицията, които почнали оглед. При него са конфискувани 5 броя гилзи, а от вкъщи на двамата мъже е конфискувано произведение във тип на револвер и 4 броя муниции. Стрелците са арестувани за период до 24 часа. По случая в РУ-Белоградчик е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР