Кървав се оказа петък, 13-и. Само за 4 минути тази

...
Кървав се оказа петък, 13-и. Само за 4 минути тази
Коментари Харесай

Петък 13 бе окървавен край Пловдив-три жертви след катастрофи снощи

Кървав се оказа петък, 13-и. Само за 4 минути довечера са станали две произшествия край Пловдив с три жертви. В 19.45 ч. е подаден сигнал, че в град Баня, преди отбивката за Казанлък, лек автомобил със старозагорска регистрация блъснал пешеходка, която се движила по пътното платно. Жената е починала на място. Тя е на 84 години от Баня. Шофьорът е 24 годишен, няма използван алкохол. До привършване не огледа придвижването на колите се реализира в едната лента, оповестиха от полицията, представени от " Марица ".

В 19.49 ч. е вторият сигнал – На пътя сред село Белозем и Болярино бил аварирал трактор, който бил с включена жълта сигнална лампа и два задни фара. Отзад, в прикачен към него плуг, се блъснал лек автомобил Форд и на място починали лидерът и негов сателит. Установява се самоличността им. Телата им ще бъдат извадени от колата благодарение на профилирана техника на пожарната.

Причините и събитията, довели до тежките произшествия, се обясняват в границите на формирани досъдебни производства надлежно в районно управление (на МВР) – Карлово и районно управление (на МВР) – РАковски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР