Картовата услуга на Google - Google Maps пусна актуализация за

...
Картовата услуга на Google - Google Maps пусна актуализация за
Коментари Харесай

Google Maps пуска навигация с градски транспорт в България

Картовата услуга на Гугъл - Гугъл Maps пусна актуализация за потребителите си в България, с която към този момент прави налична и опцията за навигация с потребление на градския превоз за София. Засега столицата е единственият град в страната ни, за който е добавена опцията. Потребителите могат да избират спомагателната алтернатива за упътвания из града.
Навигацията с градския превоз в Гугъл Maps работи по същия метод, по който и другите типове - с автомобил, велосипед или пеш. При търсене на цел в главното меню потребителят би трябвало да уточни, че желае да му се покаже маршрут с градския превоз.
Ако да вземем за пример желаете да стигнете от Летище София до НДК, приложението ще уточни няколко комфортни транспортни средства, ще ви направлява по какъв начин да стигнете пеш до най-близката спирка и спомагателни упътвания – да вземем за пример по кое време идва идващото транспортно средство, на какъв период пътува и през кои спирки ще мине.
Актуализацията включва и усъвършенствано меню "За вас ", което дава профилирана информация по отношение на ползите на съответния консуматор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР