Картографските услуги на технологичния гигант Google - Google Maps стартира

...
Картографските услуги на технологичния гигант Google - Google Maps стартира
Коментари Харесай

Google Maps стартира навигация за градския транспорт у нас

Картографските услуги на софтуерния колос Гугъл - Гугъл Maps започва усъвършенствана версия на навигацията в България. Функцията с навигацията към този момент ще работи и с градския превоз София.

Столицата е първият към този момент и единственият град у нас, за който може да се употребява услугата. За сметка на това обаче тя предлага и спомагателни варианти за напътствие.

Услугата работи на правилото на останалите разновидности за предвижване, от които автомобил, велосипед, пешком, а към този момент и градски превоз. Потребителите могат да зададат опцията за публичен превоз от главното меню и да вкарат данни за маршрута, за който желаят напътствие.

Така в случай че дадения консуматор се намира на Централна гара или летището и желае да стигне до несъмнено място без да е осведомен с града, той може да употребява навигацията и да потърси кои транспортни средства от градския превоз ще би трябвало да вземе.

Услугата на Гугъл ще демонстрира оставащо време до идването на транспортното средство, през кои спирки минава, продължителността на маршрута, както и най-близката спирка за чакания превоз.

Актуализацията предлага и персонализирано меню " За вас ". В него информацията е подбрана по отношение на ползите и заложените търсения на избран консуматор.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР