Картофите са една от любимите храни у нас, като от

...
Картофите са една от любимите храни у нас, като от
Коментари Харесай

Най-лесното и вкусно картофеното пюре се прави така

Картофите са една от обичаните храни у нас, като от тях се подготвят голям брой ястия, започвайки от сочните задушени изкушения и стигайки до обичаните ни пържени картофки със сирене. Ако и вие обожавате този зарзават, тогава ще ви е забавна тази лесна рецепта за вкусно картофено пюре.

Със сигурност сте опитвали купешките и знаете това, че те не са много вкусни, в случай че не добавите някакви други съставки. Техният неоспорим плюс обаче е това, че се готвят доста бързо и са идеалната гарнитура за всяко едно ядене, започвайки от крехкото месо и стигайки до пържената риба.

В това отношение всичко зависи от вашите персонални желания по отношение на това с какво обичате да го съчетавате. Рецептите за домашно картофено пюре са голям брой и всяка стопанка си има своя загадка съставна част, която го прави неповторимо и неповторимо нежно.

Как обаче да си създадем най-лесното и вкусни картофено пюре и какви съставки ще ви трябват?

Необходими съставки:

1 опаковка картофено пюре на прах;

250 мл сметана

150 г кашкавал

50 г краве масло

50 г прясно мляко

 картофено пюре Istock

Приготвянето му е повече от елементарно - като картофеното пюре е и идеалното избавление за всички домакини, които единствено се учат да готвят и към момента се тормозят да опитват в кухнята.

Въпреки това с тази рецепта можете да сътворите същински кулинарен възторг и съвършената гарнитура, като даже вашите посетители няма да схванат, че то е било приготвено от пюре на прахуляк.

1. Пригответе пюрето, следвайки всички стъпки на опаковката;

2. След това прибавете сметаната, настъргания на дребно ренде кашкавал, разтопеното масло и малко прясно мляко;

3. Смесете всичко добре, до момента в който не се получи хомогенна примес с доста нежна и въздушна текстура;

4. При сервиране прибавете малко магданоз и сирене по избор, а също по този начин можете да поръсите с пармезан;

5. Гарнирайте с вкусното картофено пюре пилешко или пържена сьомга, като по този начин ще имате идеалната вечеря за вашето семейство, само че и ще ги изненадате с нещо вкусно и доста апетитно.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР