Картофеното пюре е една от най-добрите гарнитури, които можете да

...
Картофеното пюре е една от най-добрите гарнитури, които можете да
Коментари Харесай

Женски спестяващ време готварски трик за обелване и пасиране на картофи – само с едно движение

Картофеното пюре е една от най-хубавите гарнитури, които можете да добавите към вечерята си – само че приготвянето му може да отнеме доста време.

Можете да прекарате дълго време в подготовката на пюретата, като ги накълцате и обелите, преди даже да стигнете до стадия на варене и пасиране. Една жена обаче има вяра, че има доста по-добър метод да го извършите.

Azure MacCannell, който разгласява онлайн като @livecomposed, откри хак за унищожаване на корите и картофено пюре с един размах – спестявайки ви скъпо готвене време. И всичко, от което се нуждаете, е решетка за изстудяване.

Във видеото, което събра повече от 22 000 лайкове, готварският специалист беше забелязан да вари картофи, които тя наряза на половина с кората. След като бяха подготвени, тя ги извади и стартира да ги бута през решетката на охладителната стойка.

Кожата на картофите остана на решетката, до момента в който картофеното пюре излезе в купата изпод. Тя сподели: „ Можем ли всички да се съгласим, че би трябвало да спрем да белим карт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР