Картите Таро са не само най-известните, но и най-загадъчните от

...
Картите Таро са не само най-известните, но и най-загадъчните от
Коментари Харесай

Таро хороскоп за декември

Картите Таро са освен най-известните, само че и най-загадъчните от всички гадателски системи. Ето какво вещаят те за всеки знак от зодиака за месец декември.
Овен - „ Цар на мечовете “
Очевидните козове на Овена са остроумието и способността да разсъждава разумно. Но всичко това би трябвало да бъде „ подправено “ с персонален сексапил и безпристрастност. Според тази карта даже най-сложните проблеми на Овена през месец декември ще намерят своето решение.
Телец - „ Мир “
Тази карта предвещава триумф, без значение от сферата на активност. Тя вещае реализация на всички стремежи и благополучен край. Телецът може да получи всичко, за което мечтае.

Близнаци - „ Три чаши “
Тази карта вещае удобна връзка с близки хора. Тя се свързва с празнично въодушевление, успокоение, убеденост и възприятие за сигурност.
Рак - „ Четири чаши “ в обърната позиция
Тази карта дава обещание на Раците мотивация за осъществяване на задания и напредване към задачата. Възможни са нови запознанства.
Лъв - „ Осмица жезли “
Лъвовете са подготвени да вложат цялата си сила в нов план. Тази карта вещае началото на интервал на дейни дейности и удобната среда за позитивен резултат.
Дева - „ Паж чаши “
Според прогнозата, Девата ще се срещне с човек, който ще изиграе значима роля в нейния живот. С него тя ще сътвори освен другарство, само че и делово партньорство.
Везни - „ Справедливост “
Тази карта значи смяна в метода на мислене и преценката на събитията. Но това не значи, че Везните ще бъдат безапелационни в решенията си.
 Коя карта Таро дава отговор на зодията ти Коя карта Таро дава отговор на зодията ти
Всяка ръка карти Таро би трябвало да се преглежда като роман в картини, комикс с основни герои. И въпреки множеството от тези карти да изобразява...
Скорпион - " Шест жезли "
Скорпионите към този момент са постигнали доста, само че тази карта демонстрира, че има още доста да реализират. Добре е да отпразнуват триумфа си.
Стрелец - " Император "
Стрелецът няма да е податлив на взаимни отстъпки. Той ще работи реалистично и непосредствено, само че не би трябвало да не помни, че това бързо може да го трансформира в лакомец.
Козирог - " Четири пръчки "
 3-те зодии, родени да бъдат майки 3-те зодии, родени да бъдат майки
Майчинският инстинкт е нещо доста мощно, което е заложено във всяка жена. Има обаче дами, които живеят за това да бъдат майки и всичко...
Тази карта таро демонстрира цялостно задоволство от личния живот. Тя се смята за знак на естетика, успокоение, благополучие, наслада и завършек на проблемите.
Водолей - " Девет чаши "
За Водолея тази карта демонстрира цялостно задоволство от личния живот. Тя се смята за знак на естетика, успокоение, благополучие и наслада.
Риби - " Шестица пентакли "
Съветът към Рибите е да ръководят рационално финансите си, само че да не не помнят да отделят част от приходите си за щедрост.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР