Картите таро предсказват трудна седмица ( 28 юни - 4

...
Картите таро предсказват трудна седмица ( 28 юни - 4
Коментари Харесай

Карта таро за седмицата 28 юни - 4 юли

Картите таро предсказват сложна седмица ( 28 юни - 4 юли), както във физически, по този начин и в нравствен аспект. 

Понеделник - Петица жезли

Тази карта символизира битката: вътрешна със страховете и външна - с събитията, които се случват в живота ви. Денят ще е изпълнен със разногласия и несъгласия, само че в това време можете да си извлечете поука от всичко това. Всички събития ще бъдат тест, вследствие на което ще стигнете до значими изводи.

Вторник - Магьосник

Във вторник ще имате опция да контролирате деликатно куп значими аспекти от живота ви. Най-после ще съумеете да докажете на себе си и на другите, че струвате доста.
 Карта таро за седмицата 21-27 юни Карта таро за седмицата 21-27 юни
За интервала 21-27 юни картите таро вещаят път към разцвет и справяне с належащи проблеми.Понеделник - Свят Тази карта вещае отлично...

Сряда - Три чаши

Тази карта дава обещание развлечение, както и чувството за някакъв иден празник. Може би някои хора ще попаднат в светлината на прожекторите.
Наслаждавайте се на тези блага на ориста, само че се пробвайте да контролирате протичащото се към вас.

Четвъртък - Върховна жрица

Тази карта се свързва с висши духовни познания, вътрешен глас и прозрения. За някои хора тя вещае разкриване на нови аспекти от живота, за които другите даже не подозират. Разчитайте на шестото си възприятие, което ще даде отговори на всичките ви въпроси. 

Петък - Деветка пентакли
 Карта таро за 12 юни за всички зодии Карта таро за 12 юни за всички зодии
За деня на 12 юни картите таро са подготвили изненади за множеството знаци, само че най-много за Близнаците и Девата. Овен - Кула Съсредоточет...

Арканата вещае материално и духовно задоволство. На този ден ще се радвате на това, което имате, ще бъдете уверени в бъдещето си и ще вярвате в него. Най-накрая можете да си позволите да се отпуснете.

Събота - Тройка жезли

На този ден някои хора ще се почувстват на върха на личното си великолепие. Това не значи, че е време да спрат и да останат на това равнище.
Помислите за предишното си, а можете и да помечтаете за бъдещето си.

Неделя - Двойка мечове

Картата символизира настъпването на интервал на пристрастеност и прочувствен изблик. Вероятно в живота на някои хора ще се появи нова обич и пристрастеността ще ги погълне изцяло, карайки ги да не помнят за другите аспекти на живота.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР