Картите на Google днес са най-популярната услуга за навигация: все

...
Картите на Google днес са най-популярната услуга за навигация: все
Коментари Харесай

5 алтернативи на Google Карти

Картите на Гугъл през днешния ден са най-популярната услуга за навигация: от ден на ден консуматори я употребяват, с цел да улеснят пътуването си. Макар и най-популярна, тази услуга надалеч не е единствената по рода си или най-подходящата във всяка обстановка. Ето няколко положителни нейни други възможности, показани от Дарик. 

1. Bing Maps

Bing Maps е връстник на Гугъл. Картографската услуга на Microsoft в началото е била известна като MapPoint. Тя предлага голям брой от функционалности, една от които е да демонстрира къде има огромен трафик сега. Разполага даже и с 3D аспект.

2. Here WeGo

Here WeGo е налична в над 200 страни и предлага всички съществени функционалности като навигация, места за посещаване и подробни направления. Освен това ви дава настояща информация и цени за всички връзки за публичен превоз към региона, в който се намирате.

3. BackCountry Navigator

Намирате се някъде „ в нищото “ - на планински скат или в гъста гора. Гугъл Maps няма да бъде доста потребна, тъй като няма толкоз в детайли разказана топография на земята, каквато е BackCountry. BackCountry е потребен сателит, когато сте измежду природата.

4. Waze

Waze е интуитивна услуга за картографиране. Нейната интерактивна система разрешава да предупредите другите водачи за измененията в трафика или рискове по пътищата. Тя стана толкоз известна, че Гугъл купи компанията през 2013 година Можете да получите също и информация за най-евтините бензиностанции наоколо до вас, обекти в развой на градеж или ремонт, злополуки, пътни камери, даже полиция, която се актуализира от милиони други консуматори на Waze. Waze е проектирана повече за водачи, в сравнение с за пешеходци.

5. MapQuest

MapQuest включва функционалности като автоматизирана смяна на маршрута, натовареност на трафика в действително време, оставащо време до мечтаната дестинация, дарба за разкриване на камери, повреди, строителни действия, метеорологични отчети и пътна помощ. Има и някои познати функционалности на Гугъл Maps, като сателитен аспект и най-близки обекти.

 

Obekti.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР