Къртис Джаксън, носител на награда Грами, по-известен като 50 Cent,

...
Къртис Джаксън, носител на награда Грами, по-известен като 50 Cent,
Коментари Харесай

Рапърът 50 Cent критикува почивката на Байдън на плажа

Къртис Джаксън, притежател на премия " Грами ", по-известен като " 50 Cent ", се нахвърли върху президента на Съединени американски щати Джо Байдън за това, че предходната седмица си е взел отмора на плажа в родния си щат Делауеър, до момента в който администрацията му е изправена пред няколко рецесии.

" Хей, Джо ", написа Джаксън до 30-те си милиона почитатели в Инстаграм в неделя дружно със фотография на Байдън и брачната половинка му Джил, които се отпускат на шезлонги на затворения плаж Рехобот предходната седмица. " Вдигай се, ние сме в неволя, дребосъче! "

По-късно 48-годишният рапър разгласява втора фотография на съпрузите Байдън, които вършат слънчеви бани на плажа, като написа: " Тук се случват същински неща, Джо. Какъв е проектът да получим загар и да се отпуснем, хайде в този момент ". Първоначалната обява от Джаксън е получила към 175 000 " лайкове " в Инстаграм до понеделник следобяд.

Призивът на Джаксън към главнокомандващия идва в миг, когато президентството му е изправено пред безчет провокации както вкъщи, по този начин и в чужбина - в Близкия изток бушува спор, а Конгресът на Съединени американски щати се разминава по въпроса за военната помощ за Киев.

Байдън се завърна във Вашингтон рано в четвъртък след малко посещаване в Израел, където удостовери поддръжката на Съединени американски щати за своя съдружник на фона на смъртоносните боеве с палестинската войнствена формация Хамас.

 Лидерът на Съединени американски щати също по този начин реализира съглашение с Израел и Египет за даване на филантропична помощ на обсадената линия Газа, само че проектите за диалози с районните водачи в Йордания бяха отсрочени след детонацията в болница в Газа предходната седмица.

Впоследствие в петък вечерта Байдън отпътува за Делауеър.

Междувременно Камарата на представителите на Съединени американски щати продължава да е в политическа невъзможност, защото републиканците се борят да реализират единодушие за избора на нов ръководител след отстраняването на Кевин Маккарти по-рано този месец, като по този метод потискат законодателната стратегия на Байдън.

Маккарти беше отхвърлен от членове на личната си партия - в частност от твърдолинейния представител на републиканците от Флорида Мат Гаетц - откакто с утвърждението на демократите одобри краткотрайна мярка за продължение на финансирането на федералното държавно управление, предотвратявайки разрушително прекъсване на работата му. Миналата седмица Байдън се обърна към американските жители от Овалния кабинет и изиска от Конгреса 100 милиарда $ за финансиране на поддръжката за Украйна, Израел и за други " основни цели в региона на националната сигурност ".

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР