Картините на Владимир Димитров-Майстора и Димитър Киров, които бяха откраднати

...
Картините на Владимир Димитров-Майстора и Димитър Киров, които бяха откраднати
Коментари Харесай

Продължава издирването на откраднатите картини на Майстора

Картините на Владимир Димитров-Майстора и Димитър Киров , които бяха откраднати от вкъщи на наследника на Майстора - Павел Антонов към момента са в неопределеност. Няма оголен причинител на закононарушението.

След деликатен оглед притежателят на откраднатите творби на изкуството посочи последната численост на изчезналите платна - 5 картини на Майстора, 9 на Димитър Киров и две на други художници.
 
 БГНЕС

" Полицията съвсем 24 часа събираше информация, имат цялостен лист и вярата ми е да подхващат в действителност незабавни дейности ", съобщи Антонов пред. Плановете му в този момент са да трансформира къщата си в средище за изкуство и положителна сила.
 

Според него крадците не са били осведомени с полезността на картините, защото са оставали някои от най-ценните творби. " Стойността на тези творби е фамилна, сантиментална, аз не знам къде ще ги пласират и по какъв начин ще стане това ", сподели той пред. Антонов още веднъж удостовери, че картините не са били застраховани.-->
 
 БГНЕС

Наследникът на художниците посочи, че всички картини на Майстора са портрети на фамилията и, съгласно него, нямат стойност отвън фамилния кръг.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР