Картата за една линия в столичния градски транспорт да се

...
Картата за една линия в столичния градски транспорт да се
Коментари Харесай

Две предложения за връщане на картата за една линия в София внесени в СОС

Картата за една линия в столичния градски превоз да се възвърне. Това е заложено в две входирани оферти в Столичния общински съвет. Едното е на ръководителя на СОС Георги Георгиев и общинската съветничка от " Демократична България " Грети Стефанова, а другото е на групата на Българска социалистическа партия. 

Връщането на картата за една линия и то на старите цени е заложено и в двете оферти. Преди прекъсването им те костваха 23 лева на месец за наземния превоз или 28 лева за неперсонализирана карта, 35 лева за метрото (или 42 лева за неперсонализирана карта) и 9 лева за възпитаници. От Българска социалистическа партия даже оферират да се вкарат и студентски разновидности, отново за 9 лева на месец за метро или наземен превоз, както и пенсионерски за 11 лева на месец.

От левицата оферират още да се вкара опция за избор сред билет 30+ и 60+, когато пътуването е платено с банкова карта. Към момента съгласно новите правила, когато пасажер се валидира с банковата си карта, системата автоматизирано му генерира билет 30+ на цена от 1,60 лева.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР