Карта Таро на седмицата - Десетте петолъчкиПодгответе се за промени

...
Карта Таро на седмицата - Десетте петолъчкиПодгответе се за промени
Коментари Харесай

Таро карта на седмицата: Какво ни очаква в седмицата от 8 до 14 май

Карта Таро на седмицата - Десетте петолъчки

Подгответе се за промени в кариерата, обич и самоосъзнаване - тази напрегната седмица несъмнено няма да ви разреши да скучаете.

Тази седмица ласото на Десетте петолъчки припомня на всички, че щастливото ни бъдеще, към което всички толкоз доста се стремим, зависи директно от личните ни проекти и планове.

Колкото повече внимание отделяте на планирането и задълбочения метод към постигането на задачата, толкоз по-голяма е вероятността ориста да бъде благосклонна към вас през идващите дни. Отделете време за основаване на проект за деяние за идната седмица и месец. Картата демонстрира, че деликатното обмисляне сигурно ще даде плодове.

В работата не се опасявайте от личните си упоритости, пристигнало е времето, когато би трябвало самоуверено да заявите себе си, професионалните си достижения и вероятностите, които виждате за себе си в бъдеще. Подобна самодейност ще подчертае мощните ви страни. Може би в този момент е моментът за нови пробиви в кариерата.

Всеки, който към момента е свободен, ще има опция да се влюби от пръв взор. И даже мощно да отричате такова ненадейно възприятие, е доста допустимо да измененията мнението си. Основното нещо е да се доверите на интуицията си. Тези, които към този момент са във връзка, не би трябвало да се тормозят за нищо: седмицата дава обещание да бъде хармонична и спокойна.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР