Карта памет Samsung EVO PLUS U3 пък струва само €6,6

...
Карта памет Samsung EVO PLUS U3 пък струва само €6,6
Коментари Харесай

SanDisk флашка – бърза и надеждна, на цена под €5

Карта памет Samsung EVO PLUS U3 пък коства единствено €6,6 евро в Cafago

SanDisk USB 3.0 Flash Drive има стилно железно лъчение

USB флашките на SanDisk се славят като едни от най-надеждните и производителни устройства в своята категория, освен това с опция за отбрана на конфиденциалната информация. Същевременно, цените са изцяло допустими.

За по-малко от 5 евро, да вземем за пример, се предлага SanDisk USB 3.0 Flash Drive 16GB в онлайн магазина Cafago.com. Цената от €4,99 е годна при въвеждане на ваучър за отстъпка L5998C , който може да се употребява и при покупки на по-големите модели – с потенциал 32GB или 64GB.

Флашката поддържа скорост на четене до 150MB/s, което значи прекачване на цялостен филм за броени секунди. С потенциали от 16GB до 64GB, на нея можете да съхраните голяма по размер информация – било то файлове с документи, фотоси, музика или видео.

SanDisk USB 3.0 Flash Drive има стилно железно лъчение, тя е здрава и надеждна, а отбраната с ключова дума обезпечава несъмнено шерване на файлове, при опазване на конфиденциалността. При поръчка от Cafago, доставката е безвъзмездна.

Още един прелъстителен сторидж артикул е Samsung EVO PLUS U3 Memory Card – карта памет с потенциали от 32GB до 256GB и атрактивни отстъпки. Така да вземем за пример, Cafago продава модела 32GB за €6,6 с ваучър за отстъпка L6268CT , до момента в който същата карта с двойно по-голям потенциал 64G B коства €12,19 с ваучър L6268C .

Samsung EVO PLUS U3 Memory Card поддържа скорости на четене до 100MBs

TF картата на Samsung се отличава с високи скорости на четене – до 100MBs – и надеждна работа при температури от -25 до +85 градуса по Целзий (съхранение от -40℃ до +85℃). Тя може да записва и възпроизвежда 4K UHD видео, а с потенциал до 256GB ще поеме големи по размер файлове.

Нещо повече, Samsung EVO PLUS U3 Memory Card е водоустойчива, устоя също на рентгенови облъчвания, магнитни въздействия и изобщо може да работи устойчиво при сурови условия. Съвместима е със смарт телефони, таблети, екшън камери, автомобилни видеорегистратори и други

Samsung EVO PLUS U3 Memory Card съхранява информацията при температури от -40℃ до 85℃

Посочените цени с купони за отстъпка са годни в Cafago до края на октомври и за двата продукта, прецизираха от онлайн магазина.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР