- Karsan направи първите доставки като част от гигантска сделка

...
- Karsan направи първите доставки като част от гигантска сделка
Коментари Харесай

Автобусите Karsan Jest+ и Atak тръгват по улиците на Харков, Украйна

- Karsan направи първите доставки като част от гигантска договорка с Украйна
- Общо 150 рейса Atak и Jest+ са доставени община Харков

Karsan предлага съвременни решения за публичен превоз, които дават отговор на потребностите от подвижност на времето, а продуктовата му гама продължава да бъде модел за международния градски превоз. Наскоро Karsan, който подписа съглашение за съдействие с украинската община Харков за 500 транспортни средства, достави първите 150 транспортни средства, планувани за 2021 година, състоящи се от 6-метрови дизелови рейсове Jest+ и 8-метрови дизелови рейсове Atak.

Говорейки за развиването, основният изпълнителен шеф на Karsan Окан Баш сподели: „ Ние продължаваме да водим модерната промяна на градовете, задвижвани от визия за една крачка напред в бъдещето на подвижността. Нашите рейсове Atak и Jest+ се употребяват необятно в Европа и прилежащите й страни като най-идеалните транспортни средства за публичен превоз заради техния размер, ниски въглеродни излъчвания и комфорт. Търсейки идеалното решение, украинският град Харков също избра икономични рейсове Karsan за мрежата си за публичен превоз. За нас е наслаждение да допринесем за екотрансформацията на украинския град Хархов с нашите екологично чисти и комфортни транспортни средства ”.

Фокусирайки се върху оптималната успеваемост в градския публичен превоз, Karsan Atak дава съвременен външен тип с чисто новия си външен дизайн и LED дневни светлини, като в същото време подвига още повече летвата в комфорта на пасажерите с новата си шофьорска кабина, оборудвана с авангардни технологии. Atak предлага накланящо се шаси, а деактивирана рампа и USB портове и Wi-Fi достъпът също улесняват живота на пасажерите. Генерирайки мощ от 186 к.с. и 680 Нм въртящ миг, 4,5-литровият FPT NEF4 турбодизелов мотор на новия Atak продължава да обезпечава отлична продуктивност. Отличаващ се с равнище на излъчвания Euro VI, моторът е планиран с авангардни технологии в сходство с уговорката на компанията към екологични политики.

Jest+ предлага съвършеното градско пътешестване!

Предлагайки обилни преимущества за попречване на злополуки със своята система за подкрепяне при тръгване по надолнище и поддържаща лента, Jest+ се откроява и с дизайна на невисок под, който е комфортен за хора с увреждания. Jest+ освен носи конкурентно преимущество заради ниските си разноски за поддръжка; той се оправя и с най-трудните маневри даже при претрупан трафик в сърцето на града с помощта на дребния си радиус на завиване. Генерирайки мощ от 170 к.с. и оптимален въртящ миг от 400 Нм, Jest+ продължава да дава отлична продуктивност при всевъзможни пътни условия.

Karsan ръководи цялата верига за произвеждане на колите си, от научноизследователска и развойна активност до произвеждане, маркетинг, продажби и следпродажбени действия. Karsan създава моделите Jest, Atak и Star под лична марка. Той също по този начин създава и продава напълно електрически транспортни средства, линиите e-JEST и e-ATAK, в партньорство със международния колос BMW, както и модела Level-4 Autonomous рейс e-ATAK и 10, 12 и 18 метра e-ATA рейсове в партньорство с локалната софтуерна компания ADASTEC. Karsan, който ще стартира да създава коли Megane за Renault до края на 2022 година, сега създава 10, 12 и 18 м рейсове за Menarinibus. Освен производството на коли, Karsan дава и редица индустриални услуги в своята фабрика за проведена индустриална зона.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР