Каролина Севастянова спечели златен медал на Олимпиадата в Лондон 2012,

Каролина Севастянова спечели златен медал на Олимпиадата в Лондон 2012, ...

Най-горещата красавица на руската гимнастика. Тя съблазни дори Овечкин.

Каролина Севастянова спечели златен медал на Олимпиадата в Лондон 2012, когато бе едва на 17 години, и веднага обяви прекратяването на кариерата си. Нещо нормално за художествената гимнастика. Дори великата Ирина Винер не можа да убеди Каролина да остане в спорта. Гимнастичката реши да се пробва на съвсем друго поприще. Тя стана модел и привлече вниманието на много богати хора, свързани със спорта.

Родена в Киев

Въпреки мястото й на раждане, Каролина няма украински корени. Просто родителите й са били в командировка в този момент и тя е родена в столицата на Украйна. Севастянова има и втора майка - Винер.

Каролина Севастянова@@@
Гимнастичката с удоволствие си спомня как след спечелването на олимпиадата треньорът й урежда луксозна ваканция на Лазурния бряг с яхти, ресторанти и обиколки по бутиците. След това тя започва да пътува всяко лято до Монако или Сен Тропе.

Модел и продуцент

Такова момиче не можеше да се “изгуби”, след като завърши кариерата си. Каролина веднага подписва договор с един от букмейкърите в Русия.. Да не говорим за многобройните фотосесии, които й носят  големи приходи. В един момент тя става водеща по НТВ-Плюс. В същото време красавицата учи в Московския държавен университет, където получава диплома за продуцент и треньор

Каролина Севастянова@@@
Роман с Юсупов

Слуховете непрекъснато приписват на Каролина всякакви романи с известни личности. Списъка откриха футболистът Артур Юсупов - връзка която тя официално потвърди.

Севастянова става запалена фенка на Динамо (Москва), където Юсупов играе по това време. Връзката им обаче не продължи повече от година. Имаше слухове, че играчът е кривнал от пътя с друга гимнастичка - Яна Кудрявцева.

Каролина Севастянова@@@
Роман с Овечкин

Следващият роман се оказа още по-горещ. Каролина започна да се среща не с кого да е, а със самия Александър Овечкин. По онова време той вече е звезда в хокея на лед.

Овечкин се готви за сватба с тенисистката Мария Кириленко, но те внезапно се разделят  и Александър се увлича по бившата гимнастичка. Овечкин дори запозна Каролина с родителите си, но скоро всичко свършва.

Каролина Севастянова@@@
"Определено няма да имам връзка с обикновен човек!"

Такава философия изповядва Каролина Севастянова - тя признава, че се интересува само от заможни и успешни мъже.

“Определено не бих се сращала с обикновен човек. Мъжът до мен трябва да бъде уверен, смел, надежден, харизматичен, активен и богат“, казва тя.

Каролина Севастянова@@@
Афера с Ротенберг?

След историята с Овечкин, Каролина често е виждана да излиза с първия вицепрезидент на Руската федерация по хокей и вицепрезидент на Газпромбанк Роман Ротенберг. Впоследствие обаче двамата признават, че са просто добри приятели.

Сега Севастянова е щастлива с Александър Мазанов, млад мъж от заможно семейство, който има собствен бизнес. Наскоро той подари на гимнастичката луксозен мерцедес. Съдейки по всичко, връзката им изглежда се развива добре.

ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА КАРОЛИНА СЕВАСТЯНОВА ВИЖТЕ ТУК!!! Каролина Севастянова@@@

Източник: sportal.bg