Каролина Плишкова използва Инстаграм, за да опише завладелите я чувства

...
Каролина Плишкова използва Инстаграм, за да опише завладелите я чувства
Коментари Харесай

Новата №1 в света: Още не мога да осъзная какво съм постигнала

Каролина Плишкова употребява " Инстаграм ", с цел да опише завладелите я усеща от обстоятелството, че става 23-ата лидерка в международната класация в историята на WTA. След като разбра, че ще дебютира на върха в класацията идващия понеделник, суперзвездата на Чехия не съумя да сдържи вълнението си и разгласява в обществената мрежа фотография, на която ликува с високо вдигнати палци във въздуха.

Въпреки че отпадна още във втория кръг на " Уимбълдън ", Плишкова ще стане №1 с помощта на вчерашната загуба на румънката Симона Халеп от представителката на домакините Йохана Конта. Поставената под №2 Халеп бе доста покрай триумфа, като водеше с 5:4 точки в тайбрека на втория сет, само че в последна сметка трябваше да преклони глава пред противничката си - 7:6(2), 6:7(5), 4:6.

" Определено ще си припомням днешния ден! Въпреки че сега не чествам победа на корта, аз станах №1 в света. И това в действителност значи доста за мен. Всъщност, даже не мога осъзная какво съм постигнала. Работих доста интензивно, както всички хора към мен. Благодаря на всички, които имаха вяра в мен, както и на тези, които се съмняваха. Да бъдеш номер едно в света е и огромна отговорност за мен. Мога да обещая, че ще направя всичко допустимо да не отчайвам в тази роля. Да се ​​надяваме, че ще съумея. Още един път бих желала да благодаря на моето семейство, моя екип, въобще на най-близките хора към мен. Без вас нямаше да съм там, където съм ", написа Каролина Плишкова от плажа в Монте Карло.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР