Каролин Возняцки, която победи снощи нашата Цвети Пиронкова на Уимбълдън,

...
Каролин Возняцки, която победи снощи нашата Цвети Пиронкова на Уимбълдън,
Коментари Харесай

Голата Каролин: Печеля с тяло, не приемам не за отговор

Каролин Возняцки, която победи нощес нашата Цвети Пиронкова на " Уимбълдън ", се снима гола за корицата на ESPN. След първата фотография и излезе и цялата сесия на датчанката.

Бившата номер в света, сложена като пета в схемата в лондон, даде и изявление за списанието:

“Винаги са ми казвали, че няма късмет момиче от Дания да се трансформира в тенисистка от международна класа. Ние в никакъв случай не бяхме имали състезателка в топ 30. Всеки път, когато кажех: “Аз желая да бъда №1 в света ”, хората просто ми се смееха. Но аз открих метод. Не одобрявам “не ” за отговор ”, споделя Возняцки в изявление за списанието.

Тя дефинира като своите най-силни оръжия бързината и изръжливостта си на корта. “Гордея се с моята физическа форма. Спечелила съм много мачове с помощта на нея ”, прибавя хубавата Каро.

Датчанката споделя, че най-впечатляващото нещо, което правила през живота си, е присъединяване на маратона на Ню Йорк. Тя пробягва класическата отдалеченост от 42 км и 195 метра под 3 часа и половина. “До 33-ия километър бях добре. Казвах си: “Това е елементарно, ще го направя и различен път. Но по-късно все едно се ударих в стена.

Вдясно от мен видях будка за млечен шейк и си помислих: “Дали не мога да спра да изпия един? ” И тогава моите двама водачи започнаха да ми приказват за млечни шейкове и продължиха да го вършат, до момента в който не избутах тази миля и след това още една, в коите се борих със себе си. Това беше най-тежкото физическо тестване, което съм преодолявала в живота ми. ”

Каролин споделя и за тренировките си по бокс и споделя, че обича да тества лимита на опциите си и до каква степен може да стигне.

Датчанката беше посетител в София на шампионата в " Арена Армеец " преди време. У нас даже дойде тогавашното й гадже - фамозният голфър Рори Макилрой, с който след това имаха шумна и тежка разлъка. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР