Каролин Гарсия запази баланса си срещу румънката Моника Бурзанеску и

...
Каролин Гарсия запази баланса си срещу румънката Моника Бурзанеску и
Коментари Харесай

Румъния и Франция си размениха по една победа в полуфинала за Фед къп

Каролин Гарсия резервира салдото си против румънката Моника Бурзанеску и я победи с 6:3, 6:3, с цел да изравни резултата 1:1 сред Франция и Румъния в полуфинала за Фед Къп- неофициалното международно състезание по тенис за женски тимове.

В първия мач на сингъл Симона Халеп отнесе с 6:3, 6:1 Кристина Младенович и даде преднина на северната ни съседка.
Гарсия сподели солидна игра от началната линия и заложи крепко на първи сервис и връщане, като за час и 27 минути си обезпечи триумфа. Така французойките, които са двукратни шампионки в шампионата, ще се опитат да стигнат до шести край.

Решението на френския капитан Жюлиен Бенето беше да постави в първия сингъл Младенович, вместо намиращата се на по-високо място в ранглистата Полин Перментие или Ализе Корне против международната номер 2 Халеп. Но 66-ата в ранглистата на WTA Младенович имаше съществени проблеми с подаването си и по този начин и не откри противопоставяне на атакуваща игра на Халеп, инкасирайки 35 непредизвикани неточности.

Румъния се стреми към първия си край в шампионата, откакто в профил защитавата купата си Чехия в предходния стадий от шампионата.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР