Karol G, Bizzarap, Shakira и Наталия Лафуркад спечелиха големи награди

...
Karol G, Bizzarap, Shakira и Наталия Лафуркад спечелиха големи награди
Коментари Харесай

Karol G печели най-добър албум на Latin Grammy, като Bizarrap и Shakira също взеха наградите

Karol G, Bizzarap, Shakira и Наталия Лафуркад завоюваха огромни награди на Latin Grammy извършено четвъртък

От Асошиейтед прес, 17 ноември 2023 година, 00:32 ч.

СЕВИЛЯ, Испания – Карол Джи, Бизарап, Шакира и Наталия Лафуркад, завоюваха огромна победа на Латинските награди Грами се организираха в четвъртък.

“Mañana será bonito ” на Karol G беше коронован за най-хубав албум на годината и най-хубав албум за градска музика.

Аржентинският продуцент Bizarrap взе премиите за ария на годината и най-хубава поп ария за “Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53, ” с колумбийската звезда.

Шакира, която участва на церемонията в Севиля, Испания, съпроводена от двете си деца, Милан и Саша, сподели, че тя желаех да посветя премията на тях, „ тъй като им дадох обещание, че ще бъда благополучен “. в историята, добави още награди към своя рекорден лист с връх на годината.

Едгар Барера, който стартира вечерта като любимец с 13 номинации, имаше да се задоволи с три награди: композитор на годината (категория, присъдена за първи път), продуцент на годината и най-хубава районна мексиканска ария. Тази премия пристигна за композицията „ un X100to “, съдействието сред неговите протежета, Grupo Frontera, и суперзвездата Bad Bunny.

Преместване на шоуто в Севиля за първият път означаваше, че фламенкото участва през цялата нощ.

Беше изложено от откриването от Розалия, която се върна към произхода си, с цел да предложи своя версия на „ Se nos muerte el amor “ от Росио Хурадо, към музикалния номер на Андреа Бочели, който извърши „ Гранада “, композирана от мексиканеца Агустин Лара, и осъществяването на „ Corazón partío “ от Алехандро Санс, който беше съпроводен от 30 фламенко танцьори.

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР