Къро и Таки са били ученици на Мето Илиенски, а

...
Къро и Таки са били ученици на Мето Илиенски, а
Коментари Харесай

Ботьо Ботев разкри: Таки и Къро били във война

Къро и Таки са били възпитаници на Мето Илиенски, а след това - под управлението на Георги Илиев. Двамата са влезнали дружно в незаконния свят, само че в този момент са във омраза. Това описа в ефира на Нова телевизия криминалистът Ботьо Ботев.

Според него е обикновено да няма доста изнесена информация за четворното ликвидиране РЮА, а локалният публицист, бил в региона, не е споделил нищо значително. Ботев обаче обърна внимание, че на публикуваните фрагменти няма прекалено много хора, за разлика от гърмежа край кортежа край автомобила на основния прокурор.

" Там са единствено хора, които реализират дадената активност ", разяснява той.

Къро е една от известните фигури още от юношеските си години. Прекалено богата информация има за него в България. Две момчета излязоха в незаконния свят с дребни закононарушения в Люлин. Тръгнаха по този път с обири, сподели криминалистът. Другото момче е Таки. Започнали с обири, след това с коли, а след това са работили под управлението на известния необут Мето Илиенски.

" Те бяха негови възпитаници дълго време, приемайте го, че работеха за него, под негово управление, придобиваха много богат опит, познавайки личността на Илиенския ", изясни Ботев.

" След Илиенския, дори преди неговото похищение, те към този момент бяха под управлението на Жоро Илиев. Съответно продължиха по този път. След убийството на Жоро Илиев към този момент бяха придобили опита, имаха връзките ", разяснява той.

Между двамата другари породиха основни несъгласия, те се разделиха, сега са в една война бих споделил, омраза, изясни той.

Ами е фигура, зародила около Къро и е под него. Той имал съучастничество в казино в Свиленград, само че в действителност било на Къро. Имал и бизнеси в София, само че действителният им притежател още веднъж бил Каменов.

Той е влезнал в прекомерно груби неща в наркотрафика. Например случая в " Слатина " - кашоните с банани. Не мислите ли, че това е инцидентен факт? Банани, които влязоха в негова база, разяснява той и напомни за случая с бананите, цялостни с опиати.

" Знаете ли, че Таки имаше обвиняване? Не желая да приказвам защо. Скоро беше прекъснато от основния прокурор ", сподели Ботев.

По моя информация има хора забъркани в избрани бизнес-политически среди, свързани с въпросния Ами, сподели още той. Не би трябвало да се изключва версията Къро да се е замесил в спорове и в РЮА.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР