Карнобат загуби с 2:3 шампионатната си среща с Марица (Пловдив)

...
Карнобат загуби с 2:3 шампионатната си среща с Марица (Пловдив)
Коментари Харесай

Голов трилър между Карнобат и Марица

Карнобат загуби с 2:3 турнирната си среща с Марица (Пловдив) от 8-ия кръг на Югоизточна Трета лига, който съответства с празника на гр. Карнобат. Въпреки положителната си игра, карнобатлии не съумяха да вземат точки вкъщи, а вместо това, за следващ път първи сътвориха положения пред противниковата врата, които обаче не съумяха да осъществят, а след това гостите не сгрешиха.

След като Станимир Митев и Ненко Петров първоначално не съумяха да вкарат, в 18-ата минута Мартин Анастасов от Марица центрира към Георги Георгиев, който не пропусна да открие резултата за 0:1. Само две минути по-късно Олджай Алиев удвои задатъка на гостите при дълготрайно разиграване и рикошет в пеналта на карнобатлии. До края на първата част още веднъж Митев, Ненко Петров и Димитър Петров бяха покрай гол във вратата на Марица.

Втората част стартира със сериозен взлом на карнобатлии, които още в 46-ата минута завоюваха дузпа, която Георги Калоянов трансформира в гол за 1:2. След още три минути игра феновете бяха на крайници – падна изравнителен гол, който карнобатлии вкараха посредством юношата Ненко Петров. Той осъществя след пробив отляво и центриране на Антон Атанасов.

Радостта на домакините от изравняването обаче не траеше дълго, откакто в 54-ата минута голеадата продължи с нов гол на Олджай Алиев в интерес на Марица, който откри междина в защитата на Карнобат и не сгреши за 2:3.

До края на мача многочислената аудитория на Градския стадион видя удари на Ненко Петров, Пламен Димитров, Трендафил Момчилов, Димитър Петров, които обаче не влетяха в мрежата на Илия Николов. В 84-ата минута пък гостите от Пловдив едвам не вкараха четвърти гол, откакто Милен Танчев изпрати топката в гредата.

Двубоят стартира с едноминутно безмълвие, в памет на две момчета на по 17 година, починали в автомобилна злополука – Реджеб и Хюсеин. Двамата бяха част от детско-юношеските школи, надлежно на Карнобат и Несебър. Югоизточна Трета лига 8 кръг, събота 26 септември  Карнобат 2:3краен резулат  Марица (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР