Карнобат. Eвродепутат Момчил Неков участва в тържествената церемония по откриване

...
Карнобат. Eвродепутат Момчил Неков участва в тържествената церемония по откриване
Коментари Харесай

Евродепутатът Момчил Неков: Пожелавам на учениците да трупат знание, на родителите да вярват във възможностите на децата си, а на учителите да преведат образованието ни в 21 век

Карнобат. Eвродепутат Момчил Неков взе участие в тържествената гала по разкриване на новата образователна 2018/2019 година във високотехнологичното учебно заведение в Карнобат - СУ „ Христо Ботев “. Това оповестиха от пресофиса на евродепутата . Той изрече откровените си благодарности към екипа на учебното заведение за развиването и популяризирането на новите технологии в образованието.
„ На учениците желая да кажа, че знанието е скъпо, трупайте го, с цел да може да го употребявате в най-подходящия миг, изключително в днешния софтуерен 21 век. На родителите бих споделил да имат повече религия във опциите на децата си, подкрепяйте ги и не забравяйте, че вие сте първите им учители в живота. На самите учители споделям – имайте повече самообладание, вие сте стожери на просветителната система и вие би трябвало да преведете образованието ни в 21 век, разчитаме на Вас! “, сподели Неков пред събралите се възпитаници, родители и учители за разкриване на образователната година в СУ „ Христо Ботев “.
След формалната гала Неков посети интерактивните класни стаи в учебното заведение и разговоря с възпитаници и учители.
СУ „ Христо Ботев “ в Карнобат е несъмнено като учебно заведение на бъдещето, където високите технологии и приятната атмосфера карат децата да учат и да се забавляват. Над 800 възпитаници се образоват на интерактивни дъски, употребявайки модерни технологии, в това число и мобилни телефони.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР