Кармичната връзка между двама влюбени е много силна и няма

...
Кармичната връзка между двама влюбени е много силна и няма
Коментари Харесай

Разберете дали имате кармична връзка с партньора си!

Кармичната връзка сред двама влюбени е доста мощна и няма по какъв начин остане незабелязана. Тя се следи, когато мъж и жена са претърпели бурна обич в минал живот и в доста от случаите изборите, които са създали, не са били най-правилните.

Затова пък ориста им дава нов късмет да се срещнат в идващ живот, само че този път да постъпят иначе. Вижте някои от белезите, подсказващи за кармична връзка сред двама души, с цел да разберете дали с колегата си сте били дружно в различен живот:

Необяснимо предпочитание са сближаване

Когато хора, имали такава връзка, се срещнат ненадейно, те усещат вътрешно предпочитание доста бързо да си станат близки, без значение че до неотдавна не са имали нищо общо. Това необяснимо увлечение се дължи точно на здрави кармични връзки.

Определена разлика в годините на партньорите

Според експертите в региона на мистичното разликата от пет до 10 години сред двама влюбени, неизбежно свидетелства за тяхна кармична връзка. Обикновено в тези случаи обстановката наляга единият от двамата сътрудници да поеме ролята на водач, а другият да го следва. Когато при двойките има разлика от 15 години, приказваме за доста мощно кармично привличане и такива влюбени мъчно биха могли да бъдат разграничени.

 Карма

Внезапно започване на връзката

При влюбените, които са кармично свързани, се следи внезапно започване на връзка и в идващия им живот. Независимо че тези двама души са извънредно разнообразни и никой от околните им не чака да свържат живота си, те се събират на инат на предразсъдъците. Те могат да се разграничават радикално както по темперамент, по този начин и по обществено състояние, само че това няма никакво значение за тях.

Бързо развиване на връзката

При хората, които са в кармични връзки, времето не е от голяма важност. Те могат да се срещнат и след броени дни да заживеят дружно, скоро и да встъпят в брак. Когато тези хора са дружно първоначално, като че ли работят като на сън и стартират да си дават сметка за действителността чак след време.

Преместване надалеч

Изместването на двойката далеко, откакто влюбените се съберат, може да се пояснява и като един от белезите на кармични връзки.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР