Кармичен ден - ден за разрушение на старото, коренни реформи,

...
Кармичен ден - ден за разрушение на старото, коренни реформи,
Коментари Харесай

Кармичен ден! Ден за разрушение на старото и за промени

Кармичен ден - ден за опустошение на остарялото, коренни промени, преобразования и промени.

Луната се движи на луфт от 15:40ч до 19:30ч. Нищо значимо не предприемайте.

Луната е в символ Рак до 19:30ч.

Луната в Рак изостря цяла гама от разнообразни страсти. Това е времето за проявяване на тези усеща, които човек от дълго време потиска в себе си. Вашият вътрешен Аз ще ви подскаже, че вие ​​сами сте заключили доста страсти в себе си, отказвайки се да признаете самото им битие. Често през този лунен интервал човек е елементарно предразположен на бързи прочувствени реакции. Интуитивните чувства се усилват. Впечатляването и възбудимостта се усилват ( изключително при жените). Повишената раздразнителност и емоционалност постоянно водят до изостряне на безсънието.

По това време са изключително уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушавания във действието на стомаха и на цялата храносмилателна система. При хора страдащи от корем и черен дроб е допустимо обостряне на хронични болести, свързани с тези органи. За да предотвратите и избегнете проблеми, добре е да се въздържате от ястие на тежка храна.

По време на интервала на Рака не се предлага да се оперират стомаха, черния дроб, панкреаса, жлъчния мехур, гръдната област, лимфната и храносмилателната система. Подходящо е за интервенции на краката, коленете, ставите, сухожилията и кожата.

В 19:30ч Луната минава в символ Лъв.

Доминиращ 23 лунен ден до 00:25ч на 22 октомври (от 23:21ч на 20 октомври)

Кармичен ден. Ден за опустошение на остарялото, коренни промени, преобразования и промени. Добре е да се разчистите с задълженията си, да завършвате започнатите каузи, да оправяте остарели неточности. Противопоказни са всевъзможни опасности и случки. Пазете се от ниски намерения, гневни прояви, не започвайте значими и съществени каузи.

Човек приема спомагателна сила в този ден, с цел да може да се приготви за прехода в новата лунна фаза. Необходим е самоконтрол. Не се предлага да се намирате тук-там, където има скупчване на доста хора. Трудно се управляват страстите, а в тълпата бързо се зараждат негативни страсти.

За бизнеса е комплициран интервал. Както и в останалите сфери, може да постигнете поставените цели, само че може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на дейностите ви. Началниците е добре да се самоконтролират и да не упражняват властта си над подчинените си. Да не им крещят и да не дефинират санкции.

Отношенията в фамилията може да се окажат прекомерно напрегнати, защото в този момент е мъчно да се запази дипломатичност в връзките. Висок е рискът главата на фамилията да надвиши правата си и да се опита да реши проблемите посредством психически напън.

Подходящо време за подаване заявление за бракоразвод е в 23-ти лунен ден. Неприятните процедури ще преминат по-бързо и по-безболезнено.

От фамилиарност в този момент е желателно да се въздържате. Жените да бъдат доста деликатни, има възможност от обезчестяване. Мъжете могат доста елементарно да застанат на пътя на съпружеската измяна. Така че, в случай че не сте уверени в себе си, прекарайте вечерта в къщи.

Неблагоприятно време за покупки.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе по-късно неприятности.

5 безоблачен ден – Ден на смирението, подчинението, служенето и осъществяване на своя дълг. Добър ден за работа и за слагане на делата в ред. По-добре не поемайте задължения, не започвайте нова работа. Редът и разсъдъкът би трябвало да са преобладаващи в дейностите ви.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР