Кармен Електра – мокрият сън на всички мъже по света

...
Кармен Електра – мокрият сън на всички мъже по света
Коментари Харесай

Кармен Електра на 46 - гола и прекрасна

Кармен Електра – мокрият сън на всички мъже по света към този момент няколко десетилетия. Вчера някогашната брачна половинка на неприятното момоче на баскетбола Денис Родман навърши 46 години, само че тялото към момента буди удивление и тя продължава да се снима по евино долни дрехи. View this post on Instagram
@elirusselllinnetz

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on Sep 21, 2018 at 10:16am PDT
Предлагаме ви да видите няколко фотоси от последната фотосесия, които се появиха на бял свят преди няколко дни. Тя е чисто гола, само по грим и даже косата не прикрива неповторимата фигура. Заела е предизвикателна поза върху сатенен виолетов чаршаф, а разликата от тена залъгва погледа ви, че има долни дрехи.

Горещите фрагменти са дело на фотографа Ели Ръсел Линец, който е занаятчия на актовите фотоси. Неведнъж е заснемал и кралицата на абсурда Лейди Гага. И макар че към този момент не е първа младост, Кармен продължава гордо да демонстрира тялото си и споделя, че в този момент е още по-доволна от фигурата си, в сравнение с преди години. Преди време самата тя разкри каква е тайната да наподобява толкоз добре след 40:

„ Когато започнах още веднъж да се занимавам с танци по-сериозно, усещах, че съм доста обезводнена. Бях дейна и непрекъснато се изпотявах. Реших, че би трябвало да пия повече вода и тялото ми стартира да се трансформира към по-добро. Сега даже смъквам килограми доста по-лесно, в сравнение с преди, когато съблюдавах строги диети. “

Кармен разкрива още, че с времето е съумяла да разбере нещо доста значимо за положителното самочувствие. „ Много е значимо да бъдеш себе си. Никога не бих се трансформирала поради някого. Хората в нашия бизнес те почитат и ценят поради това, което си. Затова не се променяй, бъди себе си. Ако хората не те харесват поради самия теб, това няма значение. Няма проблем, продължавай напред. Всичко е наред “, поучава Кармен.

Прочети повече на: woman.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР