Кармен Електра – мокрият сън на всички мъже по света

...
Кармен Електра – мокрият сън на всички мъже по света
Коментари Харесай

Ето Кармен Електра на 46 - гола и прекрасна /снимки/

Кармен Електра – мокрият сън на всички мъже по света към този момент няколко десетилетия. Днес тя е на 46 година, само че тялото ѝ към момента буди удивление и тя продължава да се снима по евино долни дрехи. Предлагаме ви да видите няколко фотоси от последната ѝ фотосесия, които се появиха на бял свят преди няколко дни.
Тя е чисто гола, само по грим и даже косата ѝ не прикрива неповторимата ѝ фигура. Заела е предизвикателна поза върху сатенен виолетов чаршаф, а разликата от тена ѝ залъгва погледа ви, че има долни дрехи. Горещите фрагменти са дело на фотографа Ели Ръсел Линец, който е занаятчия на актовите фотоси. Неведнъж е заснемал и кралицата на абсурда Лейди Гага.
И макар че към този момент не е първа младост, Кармен продължава гордо да демонстрира тялото си и споделя, че в този момент е още по-доволна от фигурата си, в сравнение с преди години. Преди време самата тя разкри каква е тайната ѝ да наподобява толкоз добре след 40.
„ Когато започнах още веднъж да се занимавам с танци по-сериозно, усещах, че съм доста обезводнена. Бях дейна и непрекъснато се изпотявах. Реших, че би трябвало да пия повече вода и тялото ми стартира да се трансформира към по-добро. Сега даже смъквам килограми доста по-лесно, в сравнение с преди, когато съблюдавах строги диети “.
армен разкрива още, че с времето е съумяла да разбере нещо доста значимо за положителното самочувствие.
„ Много е значимо да бъдеш себе си. Никога не бих се трансформирала поради някого. Хората в нашия бизнес те почитат и ценят поради това, което си. Затова не се променяй, бъди себе си. Ако хората не те харесват поради самия теб, това няма значение. Няма проблем, продължавай напред. Всичко е наред “, поучава Кармен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР