Кармата не е свързана само с миналите ни животи. Често

...
Кармата не е свързана само с миналите ни животи. Често
Коментари Харесай

Зодии, които са кармично свързани помежду си

Кармата не е обвързвана единствено с предишните ни животи. Често се случва кармично да сме свързани с някои съответни хора или с видове хора. Астролозите имат вяра, че всеки знак от зодиака има своя лична кармична двойка.
Овен и Везни
Овенът и Везните са много общителни хора, само че имат доста да научат един от различен. Смята се, че когато се срещнат представители на тези знаци, сред тях поражда специфична връзка, която отива по-дълбоко, в сравнение с наподобява.
Везните и Овните доста постоянно възприемат най-хубавите качества един на различен. Овенът схваща, общувайки с Везните, че от време на време в една връзка е належащо да преследват личните си цели. Такива хора са кармично свързани, само че тази връзка е извънредно позитивна.
Телец и Лъв
Тези мощни и необуздани Знаци търсят персонална полза. Лъвът може да накара Телеца да се усеща жертва. Същото се случва от време на време и с Лъвовете, които Телецът постоянно употребява в своя изгода.
Чрез отчаяние и неодобрение те ще придобият схващане какво да вършат с хората и какво да не вършат.
Близнаци и Дева
Близнаците са много несериозни и влюбени. Ако се влюбят в Дева, те съумяват да схванат какво съставляват същинските усеща. Същото се случва и в другарството. Проблемът е, че Девите не могат да толерират несериозното отношение на Близнаците към любовта или другарството, тъй че при най-малкия намек за изменничество те просто и неотменимо си потеглят.
От друга страна, Близнаците също могат да научат Дева на нещо значимо.
Рак и Скорпион
Раците и Скорпионите са доста сходни, само че имат някои значими разлики. Скорпионите учат Раците да не бъдат егоистични във връзките си, а Раците учат Скорпионите, които са едни от  най-ревнивите знаци на Зодиака, че притежанието и ограничението на свободата постоянно водят до отрицателни последствия.
Ако представителите на тези два знака могат да употребяват своята кармична връзка за свое лично богатство, тогава връзката или другарството им могат да станат необикновено мощни.
Стрелец и Водолей
Стрелец и Водолей имат мощна, само че не постоянно забележима, кармична връзка. Това се показва в техните другарства и любовни взаимоотношения, които постоянно са разрушителни, от време на време изпълнени с операция и негативизъм. Факт е, че Водолеите са тези хора, които желаят да ръководят всичко и всички. Стрелецът не им дава тази опция. Ето за какво тази среща може да бъде кармично наказване за операциите на Водолея.
Стрелецът също може да бъде осъден, само че за нарцисизъм, тъй като те постоянно мислят единствено за себе си.
Козирог и Риби
Тези хора постоянно стават най-хубави другари или основават доста мощна любовна връзка. Кармичният съставен елемент за Рибите тук се крие във обстоятелството, че те би трябвало да преминат по много дълъг и необикновен за това път, по който ще би трябвало да завоюват правото да обичат и да демонстрират своята отдаденост, тъй като в противоположен случай Козирозите просто не могат.
За самите Козирози срещата с Риби, които могат да толерират комплицирания им темперамент, носи огромна наслада. Има Риби, подготвени за бавното развиване на любовта. Именно тези хора се трансформират в идеалната двойка с Козирог в продължение на доста години.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР