Кармата на родените под зодиакалния знак Риби е много необичайна,

...
Кармата на родените под зодиакалния знак Риби е много необичайна,
Коментари Харесай

Кармата на Риби

Кармата на родените под зодиакалния знак Риби е доста необикновена, те би трябвало да изпълнят значима задача в това преобразяване. Хороскопът им е забавен както от позиция на техния минал живот, по този начин и от позиция на кармичните връзки. Самият знак Риби е кармичен, тъй като значи богат житейски опит, през който е минал индивидът роден под този знак в предходни си превъплъщения. В сегашния си живот той би трябвало да осъзнае и преодолее личните си насъбрани предубеждения, с цел да се научи да схваща самата същина на нещата и да продължи развиването си.

От предходното си преобразяване Рибите имат страхотна вътрешен глас, само че неустойчивостта на прочувственото положение, наклонността към меланхолия и пагубните зависимости (алкохолизъм, наркомания), които демонстрират откакто са претърпели неуспехи, им пречат да се развиват вярно. В този живот те ще би трябвало да излязат от личните си илюзии и да се научат да преодоляват сложните обстановки. Много представители на тайнствения знак в минали животи са били подложени на гонения и преследвания и това ги е научило да ценят страданията на другите хора и откровено да им съчувстват.

Това е може би най-хубавото качество, което Рибите са получили в това преобразяване. Една от главните кармични задания на Рибите е осъзнаването на значимостта на саможертвата. Ако човек, роден под този знак работи върху себе си и се отърве от негативните белези на своя темперамент, научи се да отдава обич и добрина на други хора безплатно, той ще стане безпределно благополучен.

Основното нещо е да не се бърка готовността за жертване с мъченичеството. Ако Рибите стартират изцяло да не помнят за себе си и личните си ползи, с цел да може хората към тях да ги считат за положителни хора, те не печелят, а губят себе си и затова не извършват своята кармична задача. Те би трябвало единствено да се откажат от своите по-нисши, отрицателни качества, да престанат да живеят в плен на илюзии и да станат по-жизнерадостни и духовно развити - това е жертвата, която би трябвало да създадат.

Друга кармична задача на хората, родени под този знак е да намерят салдото и хармонията сред материалното и духовното, сполучливо да комбинират и двете сфери. Практически множеството Риби обичат малко да послъгват и поукрасяват истините, с цел да създадат живота по-интересен - по този начин им въздейства планета-управител Нептун.

Кармата на този знак им демонстрира, че би трябвало да се опълчват на желанието да лъжат тъй като от ден на ден потъват в блатото на лъжите и скоро те сами към този момент не схващат къде е истината и къде лъжата. Много Риби толкоз доста желаят да оказват помощ на другите хора, че вместо другарски препоръки, те просто се стремят да ги спасят и по този метод ги лишават от опцията да подредят нещата си сами. Категорично не би трябвало представителите на този знак да работят по този метод, тъй като се оказва, че те се отдават на слабостта на някой различен, вместо да стимулират хората да поемат отговорност за личната си орис.

Кармичната задача на Рибите е да осъзнаят, че би трябвало да спасят единствено себе си и могат да се грижат за други хора, единствено като дават съвет, само че не да вземат решение проблемите им сами. Само по този метод ще могат да поддържат душевно равновесие. Всяка една връзка в живота на Рибите може да бъде кармична, защото те интензивно обменят сила освен с близки хора, само че от време на време даже със инцидентни познати. Става по този начин, че Рибите или употребяват силата на някой различен, или назад - те отдават своята и от време на време те рециклират негативите получени извън, заради което се усещат зле. Кармичната задача на този зодиакален знак във взаимоотношенията с другите е да одобряват хората за такива, каквито са, с техните преимущества и дефекти, а също да реализират естетика и духовно единение с тяхната половинка. Кармата на Риби постоянно им изпраща неприятни хора към тях, само че тези зли и лишени от вътрешна естетика човеци извършват значима задача.

Те изпитват родените под този знак за мощ и устойчивост и влизат в живота им единствено за малко. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР