Карма е философията на това, което става наоколо. И кармата

...
Карма е философията на това, което става наоколо. И кармата
Коментари Харесай

Можем ли да променим кармата си?

Карма е философията на това, което става в близост. И кармата се основава с всеки избор, който вършим. С всяко наше деяние. В индуизма и будизма кармата се дефинира като деяние, работа или дело. Става дума за причинно-следствения принцип - желанията и дейностите на даден субект въздействат върху бъдещето на този субект.
Представяме  ви публикацията на Розана Линдзи, блогър и създател на три книги. Розана стига до самоизцелението от автоимунно заболяване на щитовидната жлеза и осъзнава, че всеки може да е врач. Най-вече на самия себе си. Тя е сертифицирана от Американския съвет по натуропатична медицина. 
Идеята, че предишните животи диктуват актуалната действителност, е система от вярвания, която ни обвързва с минали животи в негативна противоположна връзка, с цел да изплатим предишните грехове. Ние би трябвало да се отнасяме сериозно към всяка система от вярвания. Тази система от убеждения ни кара да се тормозим за бъдещите последствия от актуалните ни дейности. Това е диктат, който отразява идеологията на църквата, която ни споделя да се разкаем за греховете си. Това е мислене, което ни извежда от нашата истина като същества с възвишен и креативен генезис.
Да знаем кои сме в действителност, е мощно познание. Ние сътворяваме посредством личната си сила единствено като присъстваме. Всичко е сила и енергийните потоци са многоструйни: цветни талази, звукови талази, мисловни талази, атомни талази и обич. Любовта е сила. Ние произлизаме от любовта, която идва от Създателя.
Всичко е вибрацияТочно както атомът е най-вече празно пространство - енергийна осцилация - по този начин сме и ние. Учили сме физика, знаем, че силата не може да бъде основана или унищожена, а може единствено да промени формата си. Физика на кармата в учебно заведение не се преподава, само че към този момент сме научили и това: признаваме, че сме безконечни енергийни същества тук, с цел да бъдем от изгода за другите.
Незабавна кармаВ този живот всеки от нас прави избор, определящ нашата персонална действителност. Заедно с другите ние сътворяваме нашата групова действителност. Индивидуалната действителност се свързва с по-голямата действителност, защото всички ние сме свързани посредством съзнанието и със Създателя. Ние сме обособени искри на Източника на Създателя, които търсят знанието, с цел да познаят себе си. Никой не е над другия, само че всеки от нас е с неповторима истина. Колкото повече всеки от нас може да изравни житейското значение на тялото, мозъка, душата и духа, който идва през сърцето -  толкоз по-близо ще стигнем до тази истина.Всяко наше деяние или дело, взети дружно, усилват резултата за всички нас.
Ако всички сме съсредоточени в страха, ние сътворяваме групова действителност на страха. Страхът поражда пренебрежение, незнание и принуда. Той държи цели народи оковани в повтарящи се цикли на принуда. Просто отворете един учебник по история. Това е в действителност учебникът по физика на кармата.
Трябва да върнем думата карма обратно и да създадем нов роман, с цел да създадем нов резултат. Карма се основава във всеки избор, който вършим. И ние сме сумата от нашите избори. Това, което решим да вършим в този момент, ще ни докара до нова действителност, която е от изгода за всички.

Тази концепция за „ незабавна карма “ е инструмент в инструментариума на живота, който ни демонстрира, че всеки от нас трансформира своя житейски опит непрестанно, като е изцяло наясно с избора си и последствията от него. Можете да изберете да видите, почувствате и да действате върху живота в негативен или позитивен аспект. И вие ще създадете повече от същото. 
Въз основа на вашия избор - или виждате карма, основана на боязън, която да играе ролята на съдник и оценител на вашите дейности, или виждате карма, основана на любовта, която е подарък за израстването на вашата душа. 
Няма добър или неприятен опит. Има единствено опит. Каквото посееш, това ще пожънеш. И тези прекарвания не престават, до момента в който житейските уроци тук, на нашата Земя, са подобаващи, до момента в който душата не ги научи и не е подготвена да продължи напред.
Пропаганда и съгласиеСилата да изиграем живота, който избираме, не е отвън нас, макар че дълго ни се втълпяваше, че е по този начин. Това става посредством системите на образованието, политиката, медицината, религията и медиите, като агитация, от управляващите, които се пробват да ни кажат кои сме и по-късно не престават да ни избавят от самите нас без да го желаем.
Всички разрешаваме на държавното управление да управлява живота ни, тъй като посредством мълчанието си сме съгласни със протичащото се към нас. Ние се съгласяваме посредством личното си незнание, като не разбираме по какъв начин работят законите на индивида и какво значат. Ние не сме наясно по какъв начин думите се употребяват против нас и че думите „ жител “ и „ човек “ са законни термини, които трансформират хората посредством техните имена в изкуствени лица или безчовечен формирания.
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР