Карма, дарма и разбирането за връзките в човешкия живот са

...
Карма, дарма и разбирането за връзките в човешкия живот са
Коментари Харесай

Как да разбираме връзките в живота си

Карма, дарма и разбирането за връзките в човешкия живот са главните тематики на идния, който ще се организира на 18 и 19 ноември в студио в София.

е преподавател по K-йога и кундалини йога от повече от 30 години. Преподава и ащанга, виняса, хатха, тантра и пранаяма. Изучавал е източни бойни изкуства, занимава се с ведическа астрология и марма терапия. Инвестира в нови разработки в региона на психо-акустичната технология, а през 2000 година основава Resonant Worlds Institute, профилиран в изследването на шаманско, свещено и хармонично пеене. От 2001 година е учител към Института " Монро " в Съединени американски щати. Последните музикални композиции на Деян Пракаш включват детайли от българския фолклор.

" Нито един човек не влиза в живота ни инцидентно. Всеки има роля, оказва помощ ни да научим избрани кармични уроци. От майката през сантименталните сътрудници до съседите, с които живеем в един квартал. ", изяснява Деян Пракаш.

Семинарът ще потърси отговор на редица въпроси, от които съвсем всеки актуален човек се вълнува. Освен лекционна част в програмата са включени дихателни пранаяма практики, както и работа с тялото.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР